woensdag 14 september 2016

Woelratten doden

Flora - en Faunawet is het niet alleen verboden de dieren te doden. Onder de woelmuizen rekenen we verschillende soorten: ondergronds levende, schadelijke muizen. Ze hebben veel weg van woelratten maar . Dat betekent dat het volgens de Flora en Faunawet verboden is om woelratten te doden en te verwonden.

Maar eigenlijk mag je de woelrat ook niet vangen of . Woelratten doden of hun verblijfplaatsen . Heeft u last van woelratten ? Sinds een paar weken ontdek ik in mijn grasveld gaten in het gras en er zijn overal gangen gegraven. De mollen en woelratkoker vangt de mollen, woelratten en woelmuizen snel en. Vangt mollen zonder ze te doden - Buisvormige val met aluminium kleppen.

Ben jij ook die vervelende mollen en woelratten in je tuin beu? Let dan goed op, want in deze. De bestrijding van woelratten en woelmuizen is niet zo eenvoudig.


Sommige telers denken dat woelratten. Met de mollen en woelratten val vangt u de plaaggeest zonder deze te doden. De val is eenvoudig in het gebruik. U plaatst deze in de gang van de mol of . De woelratten kunnen erin sukkelen en verdrinken. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


U moet veldmuizen en woelratten bestrijden in de jaren in opbouw naar de piek. De snelle en effectieve manier om mollen en woelratten te doden. De Mauki mollenbestrijder is een professionele machine, die de schade van mollen - woelratten - en veldmuizen elimineert door deze efficiënt te doden. Mollen bestrijding: voorkomen, afschrikken, levend vangen of doden. Zij hebben veel last van door woelratten veroorzaakte schade.


Het doden van andere dieren met het apparaat is wettelijk verboden.

Uiterlijk van de woelrat Grijsbruin tot zwart van kleur. Nederland de mogelijkheid om de woelrat te doden doormiddel van . Het verlenen van een vrijstelling om te doden vindt de Faunabescherming. Last van of problemen met woelratten ? Laat woelratten verdrijven, verjagen of bestrijden door KTT Ongediertebestrijding.


Al jaar dé woelratten specialist. De vrijstelling betreft het opzettelijk vangen of doden en het opzettelijk beschadigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts