vrijdag 30 juni 2017

Accord snelkoppeling

Snelkoppeling HONDA ACCORD I Hatchback (SJ, SY). Accord , dat al decennialang op de markt is. Wij verkopen een snelkoppeling voor de volgende uitvoeringen van de HONDA ACCORD I Hatchback . Bekijk het aanbod online of bezoek de showroom te Heythuysen en laat u vrijblijvend adviseren! Zeer gedetailleerde trekker, voorzien van trekhaak en volledige hefinrichting.


De voorwielen zijn fusee gestuurd.

Mechanische driepuntsbok, 1. Hydraulische driepuntsbok, 2. Set platina elektroden ingesmolten in glazen buis met mm aansluitbussen. Hoffmann toestel en Knalgasapparaat. Het werktuig wordt door de accord snelkoppeling op- gepakt en automatisch vergrendeld. Dit systeem is vooral praktisch indien men veel van werktuig moet . Aan de voorkant heeft dit model een fronthef met topstang en accord snelkoppeling.


Afmeting: Kantstrooi inrichting: nvt.

Afneembaar olie reservoir. Gebruikte weeg inrichting Met accord snelkoppeling Electronische weeging . HONDA ACCORD Brandstoffilter van FEBI BILSTEIN in de Premium OE-kwaliteit aan een lage prijs. Koop Brandstoffilter en andere auto-onderdelen FEBI . Heeft ook een beweegbare fronthef en topstang voor en achter en afneembaar frontgewicht. Déclaration relative aux . Diverse delen en mogelijkheden zaaimachine;.


Det Norske Veritas accord - ing to the international standards for. Faites votre choix parmi plus de 500. Demontagetang voor snelkoppeling op de benzine leiding.


Deze snelkoppeling is uit veiligheidsoverweging niet los te krijgen. Cabine deuren en achterraam kunnen open. De achterhef is geschikt voor de meeste 1:32.


Dankzij de universele snelkoppeling , kan de s-drill worden bevestigd aan Kverneland . D… Volledige omschrijving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts