dinsdag 20 juni 2017

Open dag molens

Ruim 9molens door het hele land zetten de deuren voor je open. Er zijn heel wat activiteiten . U kunt er ook zien wanneer welke molen voor bezoek geopend is. Dé kans om de molens en molenaars in Limburg in actie te zien. Molens hebben eeuwenlang een .

Nationale molendag 2e zaterdag in mei. Vele molens in Nederland stelden hun prachtige monument open voor het publiek. Honderden wind- en watermolens zijn geopend voor het publiek. Op nationale molendag Schijndelse molens open voor publiek.


Alle vijf zijn ze in bedrijf en geopend op zaterdag 12 . In Leiden zijn zat molens , maar ben je er wel eens in geweest? Twee dagen lang zetten molens door het hele land de deuren open. Deze molens zijn open op zaterdag:.

Open Monumentendagen opent in molen De Palmboom. Bijna alle molens in Nederland draaien, ruim 9molens zijn een of beide dagen open. Veel molenaars verzorgen activiteiten zoals pannenkoeken bakken,. De Noordmolen is voor velen een tastbare herinnering aan het verleden.


Tijdens de openingstijden is de molen in werking en wordt er lijnolie geslagen. Na het succes van voorgaande jaren organiseert de SCEZ ook dit jaar een Open Dag in het eigen gebouw Het Schuitvlot in Middelburg. De molens zijn te bezoeken van 13:00u tot 17:00u. Op die dagen zijn 9wind- en watermolens open voor bezoekers. Speciaal voor de kinderen is er van alles te beleven.


Brabantse Wal je een kijkje kunt gaan nemen. De Museummolen is vanaf april tot november elke dag open voor publiek. Zaterdag staat de deur open : hét aanzicht van het dorp bestaat 3jaar.


Ze wilden hét aanzicht van hun dorp behouden . Dat zijn de Janssenmolen in . Niet alle molens zijn op beide dagen open , controleer goed of de molen. Op maandag en dinsdag gesloten, scholen zijn dan wel welkom.

Meerdere dagen per week kun je naar boven in de molen. Op zaterdag september is het Overijsselse molendag. Het programma van de deelnemende molens is te vinden in . In Leiderdorp waren onder andere de molens in de Munnikpolder en de Achthovenerpolder te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts