donderdag 15 juni 2017

Amrock kriel kopen

Koop of Verkoop amrock kriel op Marktplaats. Amrock kriel mooi in de veren en zullen tegen de leg zitten. Heel uitzonderlijk ras die je amper bij ons vindt ! Eén van de beste kippenrassen die ik ken . Raszuiver en is door een broedse . De benodigde toebehoren kunt u ook bij ons kopen.

Cochin krielen zijn zeer makke en rustige kippen. De Barnevelder kriel is een dwerg vorm van de Barnevelder. Witkuif, Australorp, Lakenvelder kriel , Brakel, Leghorn, . De meeste mensen die sierkippen kopen , doen dit om mee te doen aan shows.


Eén eigenschap hebben kippen en krielkippen echter gemeen: ze leggen praktisch het hele jaar. Echt kopen kan natuurlijk pas nadat de huisvesting klaar is. Te koop:-zijdehoen krielen diverse kleuren-cochin krielen diverse.


Ze mogen samen weg, of indien u zelf al loopeenden heeft mag u ze per stuk kopen.

Op deze pagina kan u informatie vinden over de Plymouth Rock en de Amrock en de Nederlandse Rocks Club. De Nederlandse Rocksclub is een speciaalclub. Krielkippen :Cochin,Serama,Australorp,Sussex,Barnevelder,Kuif.


Wyandotte krielkippen te. Het aanbod wisselt veel en ik heb niet altijd tijd om de site bij te werken (zodra ik thuis ben heel de avond buiten aan het werk). Aarschotse hoen - Altsteirer - Amerikaanse leghorn - Amrock - Ancona - Andalusiër. Veel verschillende kleuren.


Ook veel andere rassen aan . Je kunt ook kruisingen van verschillende soorten kopen. Andere rassen die hij in zijn hokken heeft gehad zijn Blauwe Noord-Hollanders, Leghorns en Sussex. Java kriel in de kleurslag Buff, fokker H. Antwerpse Baardkriel in de kleurslag kwartel, fokker T. Algemene indruk: Een bree middelhoog gesteld stevig dwerghoen met een volle, diepe borst en goed. Ik heb al meer den jr dit ras (Barnevelder kriel , donker, dubbelgezoomd). Is er nog een goede gezonde haan beschikbaar.


Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts