woensdag 14 juni 2017

Vervuild drinkwater

Nu blijkt ook het drinkwater vervuild van Evides, dat miljoen afnemers heeft. Als er niets gebeurt aan de lozing van chemische stoffen in het oppervlaktewater, gaat de prijs van . Verontreinigd water is niet meer geschikt als drinkwater en bijvoorbeeld niet of minder. Rivieren, meren en andere zoete wateren kunnen worden vervuild door . Drinkwater in India en Libanon sterkst vervuild.

Wereldwijd bevat het drinkwater steeds meer plastic, aanwezig in de vorm van vezels. In zes gemeenten in Zuid-Holland is bij meting van het drinkwater de giftige stof GenX. Omgeving fabriek Chemours sterk vervuild door GenX. Biologisch eten wordt steeds meer de norm. Daarnaast geldt voor nieuwe investeringen in betere zuivering: wie vervuilt die betaalt.


GenX in het drinkwater zit. Het Nederlandse drinkwater moet aan strenge normen voldoen,.

Een mogelijk kankerverwekkende stof die in de GenX-technologie zit, is op meerdere plaatsen in de . Het drinkwater in Zuid-Holland is veilig. De Chlorinator: de schrik van vervuild drinkwater. Van water uit de kraan word je niet ziek, toch? Toch wel, ontdekten inwoners uit Zimbabwe. In een deel van de Gentse deelgemeente Oostakker is het leidingwater nog altijd vervuild en blijven de voorzorgsmaatregelen van kracht, . Wij gebruiken dagelijks veel water.


Om onze tanden te poetsen, om de wc door te spoelen of om te. Er zijn ook al klachten van mensen met buikloop, die mogelijk aan het vervuilde drinkwater gelinkt kunnen worden. Ernstige vervuiling kan de hele bevolking bedreigen. Verstrekken drinkwater ivm met vervuiling leidingwater! Na aanleiding van onderstaande mail dat er een bacterie in het . Er komt steeds meer micro-verontreiniging in ons drinkwater terecht.


Als we niets doen, kunnen we het over tien jaar niet meer drinken. Vervuild putwater kan dan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Ook de omgeving van de Chemours-fabriek in Dordrecht is vervuild met. Dat de bodem van Hoogeveen vervuild is, doordat bedrijven in het verleden het niet zo nauw namen met de milieuregels, was al eerder . Vervuild water en slechte hygiĆ«ne zorgen in Pakistan voor ziekte en sterfte. Voorlichting laat mensen zien hoe ze dit kunnen veranderen. Uit onderzoek blijkt dat wereldwijd drinkwater is vervuild met microplastics.


In kraanwater worden incidenteel . Dierlijke uitwerpselen hebben vermoedelijk het drinkwater bij DSM Chemelot in Geleen besmet met de e-coli en de enterococcenbacterie. Woensdagmorgen werd bekend dat het waterleidingnet in Vlaardingen is vervuild met de E. Waterbedrijf Evides is nog volop . Heb je vragen over de bescherming van je drinkwater , vervuiling van grondwater of grondwaterbeschermingsgebieden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts