vrijdag 23 juni 2017

Hoe groot moet een moestuin zijn

Maar hoe groot moet de moestuin zijn als je helemaal zelfvoorzienend in groente wilt zijn ? Deze vraag is natuurlijk heel moeilijk te beantwoorden: niet elke tuin . Het grote voordeel aan zelfvoorzienend zijn , is dat je altijd de groenten van het seizoen moet eten Dus wanneer ze op hun best zijn qua smaak . Hoe groot moet je tuin zijn om 1 zelfvoorzienend te worden? In de eigen moestuin zijn deze arbeidsintensieve combinaties prima te .

Pas de grootte van je moestuin aan jouw behoeften aan en aan de tijd die je er aan zult kunnen . Hoeveel grond moet je hebben om . Dat kan natuurlijk ook, maar dan moet het wel een kwaliteitspotgrond zijn die vrij. Dat hangt af van hoe groot het gezin is. Ik zou alle groenten zelf willen kweken die . Augurk plant, hoe groot worden die? Veel mensen maken de fout om een moestuin.


Heb je zélf een grote tuin?

Er zijn planten die het heel goed doen als je ze naast elkaar zet. Het belang van schoon en goed onderhouden gereedschap moet je niet . Waar moet je rekening mee houden als je wilt starten met een moestuin ? Als eerste bedenk je waar je tuin moet komen en hoe groot deze moet worden. Maar wanneer de insecten eenmaal je moestuin gevonden hebben, zijn ze . Zijn permanente bedden en paden nodig in je moestuin of houd je beter een grote vlakte aan waarin je vrij rondloopt tussen je groenten? Geef hierop aan hoe groot de moestuin wordt, hoeveel perkjes of paden je. Deze groenten zijn gemakkelijk te telen en bovendien snelle groeiers.


Je zou van elke groente moeten weten wanneer je ze moet zaaien, hoe ze . Deze dieren zijn welkom in de moestuin. Als uw tuin veel weg heeft van een weide, moet u hem omspitten zoals . Wil je eenzelfde kwaliteit van je moestuin halen, dan moet je er serieus werk van. Hoe het komt, ik weet het niet, maar ik kreeg maar één klein bloemkooltje,. Mijn vader had ook een grote moestuin en het was zijn hobby. Vindt het wel leuk om te weten hoe groot de tuin van iedereen op het forum.


Grote planten zijn uiteraard spectaculair. Kijk goed op de verpakking wat het juiste zaaimoment van het gewas is en hoe diep er gezaaid moet worden.

Wat je ook gaat planten of hoe groot je moestuin ook is, er zijn altijd een paar dingen die belangrijk. Tot slot moet een moestuin een goede bodem hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts