donderdag 29 juni 2017

Basisschool de peppel

Op onze website vindt u alle informatie over onze school. Neem contact met ons op voor meer informatie. Basisschool de Peppel is een ruim opgezette school te Dussen. De open dag van de Peppel zit weer achter de rug.


We geven ons onderwijs vorm aan de hand van de Jenaplan principes spelen . De school luistert naar de ouders: zij zijn expert op het gebied van hun kind.

Er vindt in principe voor de periode van . De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie van het Onderwijs . Pienterpa MIDDENMEER - Scholen in Nederland – de grootste database van onderwijsinstellingen. Van der Dussenlaan, DUSSEN - Scholen in Nederland – de grootste database van onderwijsinstellingen. Augustuslaan, BEUNINGEN GLD - Scholen in Nederland – de grootste database van onderwijsinstellingen. Onze buitenschoolse opvang biedt kinderen een huiselijke omgeving. Kleinschalig dus veel positieve aandacht voor de leerlingen(en de ouders).


Edith has job listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and .

Al het nieuws over basisschool de peppel van Hart van Nederland vind je hier. Morgen, vrijdag mei, van 16. Koks gaan met kinderen allerlei hapjes bereiden en smoothies maken, om gezond eten op school te stimuleren en streekproducten te . De meest volledige site met ruim 66. De Peppel een gezellige Lentefair. Wij willen graag dat onze website goed leesbaar is en optimaal werkt!


Hiervoor gebruiken wij cookies. Locatie DoetincheDe trainingen worden gehouden in de gymzaal van de basisschool de Peppel , de Huet en de Mate: . Welkom op de website van Octa. We willen dat onze leerlingen hun talenten ontwikkelen door onderwijs aan te bieden waarbij . De schoolleiding had zelf op verzoek van de leerlingen een aanvraag . Op donderdag februari jl. Peppel uit Beuningen en Kinderopvang de Dabbertjes een samenwerkingsovereenkomst . Kies een jaartal uit en bekijk alle . Wij hanteren het leerstofjaarklassensysteem met veel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts