maandag 19 juni 2017

Laurier groeisnelheid

Als je een haag gaat uitkiezen, is de groeisnelheid een belangrijk criterium. De plant wordt in de keuken als kruid toegepast. De laurierkers of lauriehaag is een dichte, wintergroene struik.


Door de snelle groei moet je een laurier snoeien om hem binnen de perken te . Wij verzorgen de complete aanleg en het onderhoud van jouw laurierhaag.

Ontdek hier hoe wij je helpen. Laurierhaag, snoeien, onderhouden of bemesten? Met een gemiddelde groeisnelheid van . De rijke bloei (rond mei) zorgt ervoor dat de . Aangezien de groeisnelheid enorm is zal er na een paar jaar een . Bij Kwekerij online al vanaf € 1. Snelle levering aan huis ! Algemene omschrijving Toepassing: als solitair of haag.

Eigenschappen: groenblijvende struik, verdraagt volle zon tot halfschaduw, winterhar wind- en . Het is een sterk groeiende struik, die behoorlijk breed . De groeisnelheid bedraagt tot cm. Hoe houd je laurier ( Laurus nobilis) in topvorm. Wanneer moet je laurier op stam snoeien en bemesten.


Koop of Verkoop laurier op Marktplaats. Landen rond de Middellandse Zee zien deze laurier vanaf mei tot de herfst in bloei. Dit product is momenteel niet op voorraad. Portugese laurierkers is . Hij is winterhard en blijft altijd groen. Op ons Planten- en bomencentrum vindt u zowel laurier uit pot als uit de volle grond.


De laurus nobilis op stam, ook wel laurier genoem is een snelgroeiende, ronde. Je kunt laurier in elke gewenste vorm snoeien. Groeisnelheid , Gemiddeld. Hij houdt namelijk niet van wind.


Myrtifolia' , in het Nederlands portugese laurier genaamd is een middelgrote, groenblijvende heester met een dichtvertakte . Plant is donkerder dan de gewone laurier en resistenter tegen ziekten.

Prunus lusitanica angustifolia syn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts