dinsdag 13 juni 2017

Nk highland games

Eerste Nederlands Kampioenschap INDOOR. Er zal worden gegooid met een indoor kogel en met een zak (WFD en Hoog). Géén Hamer, Caber (for distance).


Bekijk de evenementen ook . Natuurlijk kan een doedelzakspeler niet ontbreken in de Game Arena.

Finalewedstrijd over alle 8. Tijdens de voorjaarsfair Lentiade in het voormalige Land van Ooit tussen Waalwijk en Den Bosch vindt het Nederlands Kampioenschap . Met als special guests tijdens de opening Ferry vd Wal. Op de Spektakeldag op maandag mei strijden de sterkste. Met braderie, highlandgames en . Wout Zijlstra familie van Grutte Pier. Zondag augustus is het Nederlands Kampioenschap . Op zondag september vindt opnieuw het Schots-Keltisch Festival plaats op De .

Highland Games wedstrijden en ook. In de finale in Hank (Noord-Brabant) bleef Bergsma (41) haar vijf concurrentes voor. Maar de organisatie van een . De verenigingen bundelden . Aanvraag vergunning brocante en landelijke tûnfair i. Deze algemene sponsorvoorwaarden zijn van toepassing op en maken . Zweeloo - De afsluitende zondag van het Zuidenveld staat helemaal in het teken van Schotland.


Boog theater Bolsward wo sep. Deelnemers verzamelden bij . Dat er zelfs een hele competitie is met een finale? Kom ook genieten van deze oer krachtsport en proef de sfeer van het oude . Voor kinderen vanaf jaar wordt zondag september vanaf 13. NK Oestersteken in Bruinisse. Neem ook deel aan het NK Fax gooien op de Accountancy Expo.


DOCCO mag verwachten, vindt deze vrij moderne variant van de highland games op ludieke . Goud en zilver voor Flevoruiters op NK Eventing.

Muziek(Circle J, Sassenachs, LQR, Hailander en meer). Vanaf uur is er van alles te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts