dinsdag 27 juni 2017

Doodskloppertje

De gewone houtwormkever (Anobium punctatum) is een kever uit de familie klopkevers (Anobiidae). Andere namen zijn doodskloppertje , kleine houtwormkever . Het doodskloppertje is een knaagkever die in de huizen voorkomt. Hij is de veroorzaker van het vermolmen van balken en plinten en van de fraaie, ronde . De houtworm of doorgaans ook het doodskloppertje , de kleine houtwormkever of de meubelkever genoem is één van de meest voorkomende houtborende .

De Grote Houtwormkever (Xestobium rufovillosum) . Wat is de betekenis van doodskloppertje ? Alle waarnemingen uit de natuur online. Nederlands) op mijnwoordenboek. Het overnemen van de woorden van het MWB . De bonte knaagkever dankt aan deze activiteit zijn bijnaam doodskloppertje.


Wat betekent doodskloppertje ? Hieronder vind je een betekenis van het woord doodskloppertje Je kunt ook zelf een definitie van doodskloppertje toevoegen.

De grote houtwormkever wordt ook wel bonte knaagkever of doodskloppertje genoemd. De larve wordt grote houtworm genoemd. Uiterlijk: Larve: geelachtig wit . Danishet doodskloppertje bezig. Lijkt het dan opeen aanspreker?


Het ronde warme geluid van hout . De kleine klopkever (Anobium punctatum). Dit insect treft men zeer . Definitie van doodskloppertje in het Online Woordenboek. Betekenis van doodskloppertje vertalen doodskloppertje vertaling. Uitspraak van doodskloppertje. ONS DOODSKLOPPERTJE (ANOBIUM.


STRIATUM OLIV.). Welk lidwoord (de of het): de doodskloppertje of het doodskloppertje , wij helpen je graag. Hij wordt ook wel doodskloppertje of meubelkever genoemd. Het beestje heeft zes poten en een donkerbruine kleur.


Dit geldt zowel voor zijn . See what people are saying and join the conversation.

In Geroezemoes in het gras leidt hij ons daar rond. Op hartverwarmende wijze vertelt hij hoe een doodskloppertje zijn partner vindt, wat de rol van een gewone.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts