woensdag 28 juni 2017

Tropische mieren

Exotische mierensoorten worden met planten geimporteerd uit (sub-) tropische streken. Zij blijken in staat zich te vestigen in woningen in gematigde streken. Tropische mieren krijg je niet zelf weg, hier moet je een professional voor.


Bedenk voor je gaat bestrijden dat mieren in de tuin allerlei nuttige functies . Gelukkig komt deze mier niet vaak voor in ons land.

De faraomier komt uit de tropen en kan zeer nare bacteriƫn verspreiden. Ze gebruiken mierenzuur als onkruidverdelger zodat alleen hun favoriete bomen in leven blijven. Tegen tropische mieren binnen en buiten. Zeer vloeibaar en transparant.


Werkt direct en blijft maandenlang . Dit betekent dat cartridge volstaat voor de behandeling van appartementen tegen een plaag van tropische mieren. Maxforce Quantum cartridges dienen te .

Het is in ieder geval belangrijk dat de mieren een plaats hebben waar ze vochtig kunnen zitten. Uitdroging kan gevaarlijk zijn voor de kolonie. Weg tussen de tropische planten in een van de kassen van. De vorige atlas van onze mieren was verouderd en voor het eerst is nu ook het . Bepaalde soorten lastige mieren zijn niet te bestrijden met een mierenlokdoosje of bepaalde.


Meestal gaat het om mieren van (sub-) tropische oorsprong. Faraomieren zijn mieren die oorspronkelijk uit de tropen komen, maar door handel over een groot deel van de wereld verspreid zijn. Enkele voorbeelden van tropische mieren zijn de Faraomier en de zwartkopmier. Beide mieren kunnen ziektes overbrengen en kunnen dus schadelijk zijn voor . Schakel een professional in. Van tropische mieren heb je vaak het hele jaar door last.


Een veel voorkomende tropische mier is . Mieren in de keuken of mieren onder de vloer en tropische mieren , voor alles een . Indien het om tropische mieren gaat, zoals de faraomier, dan doe je het best een beroep op professionele mierenbestrijders die chemische middelen mogen . Bestrijdt de wegmier, faraomieren en andere tropische mieren. Mieren leven graag in acaciabomen vanwege de zoete nectar.

Maar ze beschermen de boom ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts