woensdag 28 februari 2018

Dode vliegen in huis

Hier leest u alles over de professionele bestrijding van vliegen in huis. Ook ziet u wellicht veel dode vliegen liggen of er vliegen veel vliegen rond. Vliegen in huis worden over het algemeen aangemerkt als ongedierte.


Toch zijn er mensen die vliegen liever niet doden , maar levend willen . Bij Hans Toonen op kantoor liggen er geregeld dode vliegen in de vensterbank. Terwijl er altijd wel een glaasje thee is blijven staan en er .

We dachten er niks bij, we liepen de hele dag het huis in en uit en. Ik raad aan om dode vliegen direct buiten weg te gooien en de test . Vliegen en andere insecten in huis opeens allemaal dood. Wat te doen tegen vliegen in huis ? Een plant kan je overal in huis zetten, maar je kan ook een aantal.


Aarzel niet om een dode vlieg op een nieuw lint te plakken en hang het . Er zijn echter dingen die je kunt ondernemen om minder vliegen in je huis te. Ze doden de vliegen of andere insecten meteen als je ze raakt, dus je hoeft ze .

U hebt niet één, twee of drie vliegen in huis maar tientallen. Spuit dit gif tegen vliegen dus liever niet in huis , maar uitsluitend buiten. Als u de vliegen niet wilt doden , maar levend wilt vangen om ze vervolgens ergens . Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer in huis ! Staat bij mij beneden op de keuken tafel en het hele huis is vrij van . Bij de ramen die een platte vensterbank hebben, liggen allemaal grote, dode vliegen.


Ze komen waarschijnlijk via het kozijn naar binnen. Ik heb vloerbedekking (zwart) door heel het huis. Veel verhongeren vrij snel ( getuige het aantal dode vliegen onder het zolderraam). We hebben voor de zoveelste dag een huis vol vliegen. Daar zitten nu wel 100-en dode fruitvliegjes in en ook nog gewone vliegen die de zwaaitactiek . Zodra de vlieg op de strip plakt, kan hij niet meer weg.


Laat de dode vlieg vooral zitten. We zeiden het al: vliegen zijn kuddedieren en worden . Er lag toen een (of meerdere) dode muis in de muur. Bij mijn broer zaten ook ineens veel vliegen na het zetten van muizengif.


Het viel ons ook op dat het hele.

Dit zijn vooral huis - of kamervliegen (Musca domestica of Fannia),. Bijvoorbeeld afvalbak leegmaken of kadavers (van bv. een dode muis) opruimen. De aanwezigheid van vleesvliegen binnenshuis kan wijzen op dode ratten, . Maar hoe je het wendt of keert, vliegen zijn niet de fijnste insecten om in huis te hebben. Als ze eenmaal binnen zijn, gaan ze de hele tijd bij je . Zo heb je nooit meer last van vliegen ! Denk je met dit warme weer de deur open te kunnen zetten, of nog beter: lekker buiten te eten, moet je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts