woensdag 14 februari 2018

Laurierhaag stekken

De zomer en met name de julimaand is een ideale periode voor het nemen van zomerstekken. De jonge scheuten van vele planten zijn reeds mooi ontwikkeld . Van laurier en buxus kun je takken afknippen en gewoon weer in de grond doen. Er ontstaat dan weer een nieuwe plant.


Zojuist heb ik een redelijk mooi bosje verse laurier gekocht, en ik wil stekken maken, maar hoe pak ik dat aan?

Afbeelding De takjes zijn groen . Dag, Ik weet dat het kan, alleen niet hoe en wanneer: het stekken van laurierstruiken. Is er iemand die hier ervaring mee heeft en die kennis . In dit artikel wordt in o. Handige tips en info voor het planten van een laurierhaag. De Laurier , of prunus laurocerasus, niet voor in de soep, wel voor in een wat grotere tuin.


De laurierkers of lauriehaag is een dichte, wintergroene struik. Door de snelle groei moet je een laurier snoeien om hem binnen de perken te .

Laurier op stam, staat al jaar in de voortuin en moet weg wegens herinrichting. Het boompje is inmiddels 160cm en de kruin heeft een diamet… Prijs o. Wij hebben sinds vorig jaar een Portugese laurier haag van ongeveer hoog. Prunus lusitanica ook Portugese Laurier genaamd is misschien de minst bekende doch door zijn sierwaarde en hoedanigheid een. Prunus Lusitanica Angustifolia (gewortelde stek ). Te koop aangeboden: Mooie . Het stekken is makkelijk uit te leggen, maar als we het zien doen is het nog altijd beter te onthouden. En welke stek van welke plant is niet altijd zo eenvoudig te . Als de stekken beworteld zijn, wordt de laurier in de grond geplaatst.


Bestel uw laurieren online bij Budgetplant. Koop of Verkoop boom stek op Marktplaats. Laurier, haag -coniferen , stok-hedera , taxus baccata enz.


Wij verzorgen de complete aanleg en het onderhoud van jouw laurierhaag. Laurierhaag , snoeien, onderhouden of bemesten? Ontdek hier hoe wij je helpen.


Laurier (Prunus laurocerasus) is een wintergroene struik die veel voor hoge hagen wordt gebruikt.

Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Eenvoudig uw laurier kopen rechtstreeks vanaf de kwekerij. Verschillende laurier soorten voor een mooie dichte haag.


Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek Laurier , huis tuin, tuin, planten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts