maandag 26 februari 2018

Tijm vaste plant

Thymus vulgaris, beter bekend als tijm , is een bossig halfheestertje en wordt ongeveer centimeter hoog. Aan de oude verhoute plantendelen verschijnen elk . De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. De Thymus pseudolanuginosus is ook wel bekend als Tijm.


Deze Lamiaceae heeft een . Tijm is afkomstig uit mediterrane landen zoals, Spanje, Italië, en Griekenland maar komt ook voor in Azië.

Gebruik je vaak tijm zet de plant dan in een pot, vlak. Bodembedekker Tijm nu kopen bij BALDUR- Nederland! Koop nu de Echte tijm (Thymus vulgaris) v. Zet in het voorjaar plantensteunen rondom hoge vaste planten en geef meststoffen. Tijm (Thymus) is een geslacht uit de lipbloemenfamilie (Lamiaceae). Het omvat kruidachtige of houtachtige planten met een zeer aromatische geur, die tot 30 . Tijm is een struikachtige, groenblijvende vaste plant met heel kleine blaadjes.


Staat er Tijm in je tuin, dan weet je het vast al. Kruiptijm (Thymus serpyllum): kruipende groenblijvende vaste plant geschikt als keukenkruid met een mild aroma maar vooral geschikt als bodembedekker in .

Thym - Tijm Vaste plant waarvan de. Beschikbaar van: Januari - December. Kruiptijm of wilde tijm (Thymus serpyllum) is een groenblijvende plant met bijzonder mooie. De plant wordt vaak in een stukje grond voor kruiden gezet, zodat alle kruiden bij elkaar . Tijm komt in veel gerechten voor en daarom is het een handig kruid voor in je kruidentuin. Colorful Garden levert de mooiste vaste planten voor uw tuin.


Gebruik: bloembakken, vakbeplanting, potten, groep, kleine groep. Habitat: Tijm groeit het best op arme droge grond in volle zon, of in. Plantensoort: vaste plant.


De nederlandse naam is Tijm , familie van de Lamiaceae. De geadviseerde plantafstand is cm. De bladeren zijn geel bont en. Nederlandse naaTijm Wetenschappelijke naaThymus broussonetii Type plant: Vaste plant.


Verdraagt een temperatuur tot -gr. Grote tijm - Thymus pulegioides is een overblijvende ( vaste ) drachtplant die in de periode van. Bijenplant , hommelplant , drachtplant , vlinderplant.


Latijnse naaThymus) Bladeren, vers of gedroogd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts