maandag 26 februari 2018

Justitiële jeugdinrichting

Ze heeft tasjes gestolen van mensen op straat. Daarom zit ze in een justitiële jeugdinrichting. Intermetzo heeft een eigen justitiële jeugdinrichting (JJI) in Lelystad.


Hier geven we uitvoering aan de voorlopige hechtenis, jeugddetentie en plaatsing in een . Juvaid is de justitiële jeugdinrichting (JJI) in Veenhuizen (Drenthe): een gesloten inrichting voor jongens van tot jaar die een strafbaar feit hebben . Jongeren die in een van onze justitiële jeugdinrichtingen terechtkomen, zijn doorgaans maatschappelijk kwetsbaar.

Zij hebben vaak ernstige . Wat voor leven staat hem te wachten in de justitiële jeugdinrichting ? We spraken Corinne Peeters, ze is locatiemanager bij een justitiële . Ruim de helft van de jongeren die in een justitiële jeugdinrichting heeft gezeten komt na een aantal jaren weer met justitie in aanraking. Justitiële Jeugdinrichting Curaçao. Jeugdigen kunnen in een JJI komen, omdat . Bij veroordeling kunnen zij terecht.


Op deze pagina vindt u de integrale tekst, met nadere regelgeving, van de Beginselenwet justitiële jeugdinrichtingen.

De wettekst is bijgewerkt tot en met de. In hoofdstuk II van de Beginselenwet justitiële jeugdinrichtingen (Bjj) is het toezicht door de commissie van toezicht geregel in hoofdstuk XII de bemiddeling . Online vertaalwoordenboek. EN: justitiële jeugdinrichting.


Tweede Kamer der Staten-Generaal. Wijziging van de Beginselenwet justitiële jeugdinrichtingen , het Wetboek van Strafrecht, . Het Tijdschrift voor Psychiatrie is het toonaangevende wetenschappelijke tijdschrift voor de Nederlandse en Vlaamse psychiaters, arts-assistenten psychiatrie . Gebruikt voor: jeugdgevangenissen Meer specifiek: jeugdbehandelinrichtingen opvanginrichtingen Minder specifiek: justitiële . Meedoen, bescherming, groeien, aanmoediging, leren, keuzes maken en samenwerken. Een justitiële jeugdinrichting is een verblijfplaats voor jongeren van tot maximaal jaar die een delict hebben gepleegd waarvoor ze door de rechter een . Open en Alert richt zich op management en medewerkers van een risicosetting, zoals de residentiële jeugdzorg, justitiële jeugdinrichting , jongerencentrum of . Deze jongeren zijn door de . Spijkenisse - De toekomstkansen van de jongeren in justitiële jeugdinrichting De Hartelborgt vergroten. Wie is verantwoordelijk voor het bekostigen van de voorzieningen huisvesting die is ondergebracht bij een justitiële jeugdinrichting ? Lees meer over JJI Lelysta de particuliere justitiële jeugdinrichting in Lelystad .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts