vrijdag 16 februari 2018

Drieweg kogelkraan

Dit is bij een 3-weg kogelkraan net iets complexer, maar in de basis is het principe hetzelfde. Mattech biedt tientallen soorten drieweg kogelkranen , waarbij er . Messing kogelkranen met L-boring. Appendages online voordelig bij. Drieweg kogelkraan L-boring, x bin.


Oppervlaktebehandeling: vernikkeld.

Materiaal kogel: messing . Kogelkranen pneumatisch en elektrisch bediend. Voor niet agressieve media. Pneumatisch bediende roestvrijstalen drieweg - kogelkraan. De 3-weg kogelkraan is geschikt voor watervoorziening, verwarming en airconditioning systemen en heeft interne schroefdraad aansluitingen. Een kogelkraan , kogelklep of bolkraan is een kraan of klep die de stroming van een vloeistof of gas geheel of gedeeltelijk afsluit met een doorboorde bol (kogel).


DRIEWEG KOGELKRAAN L-BORING. Bij een drie weg kogelkraan heeft u ook steunen nodig.

Bij een vier weg kogelkraan heeft u ook steunen nodig. Let er dus op dat u de goede aantallen . Bij een kogelkraan draait een doorboorde kogel in een kamer. Deze 3-weg kogelkraan met L-boring en vele andere producten voor uw boot vindt u gemakkelijk en voordelig bij Bootlan uw persoonlijke webshop en . DG1- OMAL pneumatische bediende kogelkraan met actuator.


De bijlage is hieronder terug te vinden onder Documenten. Online webwinkel voor verwarming en scheepstechniek. Schakelschema L-boring (KL ). Klik op de afbeelding om andere maten te kiezen. Een elektrische kogelkraan, rvs kogelkraan of drieweg kogelkraan zijn de meest gebruikte afsluiters. Ze sluiten vloeistofstromen of gasstromen gedeeltelijk of . ALGEMENE KENMERKEN: - Volle doorlaat.


Artikelcode Artikelomschrijving. BETA Industrie levert een compleet programma kogelkranen in zowel uitvoering geproduceerd van bar. Ons assortiment drieweg kogelkranen zijn voordelig en op voorraad leverbaar bij Technomarket. De producten zijn vervaardigd van hoogwaardig messing . De uitvinding heeft betrekking op een kogelkraan met een huis waarin een uit twee legerhelften bestaand leger is aangebracht .

Een telefoontje gaat sneller! Bafa Technische Import helpt u graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts