dinsdag 17 februari 2015

Carbid mollen

Verjaag mollen met mollen carbid. Snel en eenvoudig mollen bestrijden. Het is alom bekend dat zowel mollen , woelmuizen en woelratten zich laten verjagen door kleine stukjes carbid , ook wel mollencarbid genoemd.


Lees er alles over op Blokhutwereld. Met mollen carbid kun je op ecologische wijze eenvoudig mollen uit je tuin verjagen. Mollenklem of mollen carbid ?

Carbid schieten Dedemsvaart. Sommige mensen begraven stukjes carbid in de mollengangen. Elk gas dat mollen bestrijdt is ook voor mensen niet veilig.


Er werden een paar brokjes mollen carbid in de molshopen gelegd en er werd wat water toegevoegd. Last van mollen in uw tuin? Er is niets zo vervelend als een mol in uw strak onderhouden tuin.


Als een mol blind is, hoe nemen mollen ons dan waar? Middelen met explosief gas als zwavelpatronen, carbid en de rodenator zijn verboden. Is de grond al vochtig (sist het mollen carbid ) dan is het goed.

Is dit niet het geval, giet dan zelf een beetje (koud) water in de molshoop over het carbid. Vroeger gebruikten boeren al carbid om de mollen van hun land te verjagen. Tegenwoordig is er speciaal carbid op de markt om mollen te bestrijden.


Mollen bestrijden kan bijvoorbeeld ook met carbid of met Solar mollenverjagers. De Solar mollerverjagers zijn duurder dan de mollenklemmen, maar zijn . Uitgebreide informatie over carbid op deze pagina. Ratten zijn niet net zoals mollen schattige beestjes om te zien, helemaal niet zelfs. Ik vind ze dan ook helemaal niets charmants hebben en ik . Klassieke mollenklem voor het vangen van mollen in de gangen.


Milieuvriendelijke mollenverjager die mollen verjaagt door de verspreiding van verschillende . Mollen kunnen een grasmat of akker erg snel omploegen. Met mollenbestrijding kunt u hier op effectieve wijze tegen optreden! Om de juiste gangen te vinden voor het vangen van de mollen , kan men het beste eerst het. Dezelfde tijdelijke werking geldt voor carbid.


Je doet het in een blikje met een beetje water in de gang van de mol. Door de gasvorming raak je van de mol af. Een andere manier om mollen effectief weg te jagen uit je tuin, is mollencarbid. Stop een aantal brokjes mollencarbid in een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts