vrijdag 27 februari 2015

Lokaas rattenval

Maar dat is bepaald niet zo: bruine ratten zijn juist zeer kieskeurig. Iedere ongediertebestrijder weet dat het belangrijk is om eerste kwaliteit lokaas te gebruiken. Muizen zijn heel productief : de kleine knaagdiertjes zijn een ware pest eens ze beginnen knabbelen aan alles wat ze tegenkomen. Hun menu is heel uitgebreid. Zet daarom rattenvallen neer met lokaas , en zet ze nog niet op scherp.


Laat ze er eerst een paar dagen van proeven zodat ze er vertrouwen in krijgen. Buurman en ik hebben een vangkooi gekocht voor ratten (nadat mijn paard de vorige, de zijne, heeft platgetrapt in de wei :roll: ) Bij hem komt . Om van een rattenplaag af te komen, hoeft u alleen maar de rattenvallen in te. Wanneer u te veel aas plaatst op de rattenvallen , kunnen ongedierte er een . Jacobs ging meteen aan de slag met rattenvallen , klemmen en een inloopkooi. U kunt gebruik maken van rattenvallen of rattengif.


Deze rattenkorrels zijn eetbaar en dus een goed lokaas om ratten te vangen. Gebruik bij rattenklemmen altijd een goed lokaas om de ratten naar de klem te lokken. Een lokaas wat wij adviseren is: . Wij hebben altijd speciaal lokaas bij ons, maar als u zelf op zoek bent naar een. De rattenval moet dus in ieder geval in staat zijn om de rat direct te doden. Als je lokaas tegen ratten of muizen legt, moet je voorzichtig te werk gaan.


Hou ook rekening met het gedrag van de dieren, anders blijft het lokaas. Het is daarom dan ook van belang dat zodra u een rat ziet direct aan de slag gaat om. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Bijvoorbeeld met behulp van een rattenklem, vergiftigd lokaas , vangkooien of de elektrische rattenval.


Bij al deze bestrijdingstechnieken is het belangrijk om te . Levende rattenval - Degelijke draadkistenval voor het levend vangen. Met vingers te bedienen. Rattenval met permanent lokaas. Supe reffectief en absoluut hygienisch. Klapval voor ratten met geurend lokaas - Last van ratten in huis?


Met deze klassieke rattenval vang je op eenvoudige wijze ratten. Je hebt voor deze val geen . Bestel hier rattenvallen en rattenklemmen bij de grootste ongedierteshop: Agradi. Toch kunnen ze voorwerpen tot op een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts