woensdag 25 februari 2015

Ridderspoor winterhard

Ze bloeien in juni – juli op . Je hoeft ze niet af te dekken in de winter want ze zijn volkomen winterhard. Het is een winterharde plant . Het ridderspoor is een geslacht met 4soorten winterharde of eenjarige planten en kruidachtige overblijvende planten met . Delphinium - Ranunculaceae. Weelderige blauwe, maar ook witte en roze ridderspoor schittert.

Deze plant is goed winterhard. De bloeiperiode is juni - juli. Aanbevolen aantal per vierkante meter : 5. Een ridderspoor te zien bloeien is een attractie. Ontbrekend: winterhard ridderspoor giftig – OGWM.


Het blauw van meerjarige ridderspoor is al bijna legendarisch. Er zijn echter ook nieuwe kweek vormen in wit, roze en violet, met enkelvoudige of gevulde . Vaak volgt dan een tweede bloei in de nazomer.

Riddersporen zijn prima winterhard. Bekijk het product online of kom naar. Botanische type: Vast, winterhard. Vorige Terug naar overzicht Volgende. Goed winterharde moerasplant.


Niet alle viooltjes zijn winterhard , maar ik denk ook dat dit toch het juiste antwoord is. Zeer giftige winterharde borderplant (11). De plant is verder winterhard tot -graden Celsius. Winterharde bladverliezende vaste plant met.


Gebroken hart, via Akelei naar Cleome spinoza. Sierlijk en robuust maar eenjarig. Bloem met witte bij (oog) aan lange bloemaar,. Bodem Gemiddeld water nodig.


Grondsoort: Zeer goed doorlatende grond. De Lupine is matig winterhard en verkrijgbaar in alle kleuren. Usda zone 7-: redelijke tot goed winterhard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts