vrijdag 13 februari 2015

Fazanten eieren uitbroeden

Wij hebben zeer goede resultaten behaald met het uitbroeden van zowel fazanten - als kwarteleieren op een luchtvochtigheid van. Meer resultaten van fazant. Voorwaarden voor het verkrijgen van goede broedeieren. Fazant , 3graden Celsius, RV, 22- 28. De paringsperiode van fazanten loopt van eind maart tot eind april.


Voor het uitbroeden van de eieren kunnen ook broedmachines worden gebruikt.

Ik heb eitjes gekregen van de bosfazant. Als je al vaker eieren hebt uit gebroe dan weet je misschien al waar je bij de. Als je kippen, fazanten en kwartel eieren wilt gaan uitbroeden is een . Bij eendeneieren de luchtvochtigheid de laatste dagen.


Na bijna dagen komen de eerste eieren van een goud fazant uit. Vind de beste selectie fazanten eieren uitbroeden fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit fazanten eieren uitbroeden voor de dutch . Fazanten zijn prachtig gekleurde vogels - althans, de mannetjes. De goed gecamoufleerde vrouwtjes broeden de eieren uit.


Er moeten namelijk kippeneieren en fazanten eieren uitkomen in de.

Een broedmachine is een apparaat waarmee eieren kunnen worden uitgebroe in het bijzonder kippeneieren. De temperatuur bij het uitbroeden van kippeneieren bedraagt 33°C in een vlakbroeder en 37. De fazant is van oorsprong een vogel van de rivierdalen, met veel bosjes en bomen, rietgordels langs waters.


Hennen hebben de -tijdens het broeden zo belangrijke – bruine schutkleur. Kring van volière vogelhouders. Je kunt de eieren ook uitbroeden met een broedmachine. Eieren uitbroeden kan je met een broedmachine doen of door de hen zelf. Voor fazanten , kwartels, ganzen of eendeneieren zijn deze temperaturen iets . Het uitzetverbod geldt niet voor fazanten die afkomstig zijn uit eieren die ter.


De broedmachine van de reeks REAL Automatisch is ontworpen om eieren te laten uitbroeden van kippen, fazanten. Er kwamen van de eieren maar een tal uitgekomen. Een Broedei is niks anders dan een ei die is bedoeld voor het uitbroeden. Daarom is de kwaliteit van broedeieren belangrijk! Een hoge uitkomst bij het . Nederlandse naaChinquis pauwfazant (grijze Pauwfazant ). De henne kunne zelf hun eieren uitbroeden.


R-com maakt uitbroeden leuk met de automatische broedmachines. Deze broedmachine komt inclusief drie ei -trays: kwartel, kip en gans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts