dinsdag 17 februari 2015

Witte moerbei gezond

Rijk aan vele vitamines, mineralen en antioxidanten. Dit alles in een klein gedroogd besje. Maak kennis met de moerbei. De geneeskracht van zwarte moerbei en witte moerbei.


Superfoodies laat namelijk zien hoe gezond eten ook heel erg lekker kan zijn, met . Dat moerbei gezond is zal in dit artikel worden uitgelegd!

Ik kan je ze aanraden, want ze zijn zijn hartstikke gezond en super lekker! De witte moerbeiboom komt van oorsprong uit China. Het zouden super vruchtjes zijn die ons erg gezond kunnen maken.


Er zijn welgeteld vier varianten: zwarte moerbeien, witte moerbeien , rode . Samen met de witte moerbei komen ze voor in landen zoals (Noord) Amerika. In de rode en zwarte moerbei zit meer resveratrol dan in de witte moerbei. De meest gezonde versies van de moerbeien zijn met name de . Daarom zijn de donkere moerbeien zelfs nog beter dan de witte variant.


Het is een boom in het geslacht Morus in de moerbeifamilie.

Ook het blad van de witte moerbei kan de glucosespiegel beter hel-. De sterkste en gezondste planten met de lekkerste vruchten kan men bekomen. De schors is grijsgroen tot . De gedroogde witte vruchten zijn heerlijk zoet en hebben een lichte honingsmaak. Hoewel je witte moerbeien het meeste tegenkomt, zijn het eigenlijk de zwarte moerbeien die het gezondste zijn.


Moerbeien zijn een uiterst gezonde snack. De zwarte hebben ook een iets sterkere smaak. Vanwege hun zoete smaak, indrukwekkende voedingswaarde en talrijke voordelen voor de gezondheid , krijgen moerbeien wereldwijd steeds meer . Morus nigra staan een gezonde struikdie . Beschrijving: De White Mulberry of witte moerbei (MorusAlba) is een plant die. Onderzoek heeft aangetoond dat dit fruitje bijdraagt aan een gezond hart.


De bladeren van de witte moerbei zijn ook van economisch belang omdat ze het . In de categorie gezonde tussendoortjes is de moerbei een aanrader. Zachtzoet is deze witte gedroogde variant prima te doen uit het vuistje. Het fruit van de witte moerbei vinden we veel in oost AziĆ« en zelfs in stedelijke . De Witte moerbei is een mooie grillige boom met sierlijke bladeren en waar heerlijk. De vruchten van de moerbei zijn enorm gezond en bevatten veel vezels, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts