maandag 9 februari 2015

Wespenverdelging

Wespenverdelging - Wespennest verwijderen- Dringende interventies. Aandachtspunten wespenverdelging. Wespen zijn nuttige dieren, en bij voorkeur worden ze niet verdelgd.


Maar een wespennest in je tuin of . Honingbijen en hommels spelen een belangrijke rol bij de bestuiving van voedselgewassen. Zeker als je met een wespennest .

Brandweerpost Zele kreeg maandag alleen al oproepen voor wespenverdelging. Om de wachttijd zo kort mogelijk te houden, werden zelfs . Aanvraag wespenverdelging. Opgelet: Daar we momenteel enorm veel aanvragen voor wespenverdelgingen krijgen, lopen de wachttijden op. De brandweer verdelgt enkel wespen, geen bijen of hommels.


Indien je twijfelt over de insectensoort, kan je op deze pagina meer informatie . Ontlast de wespenfoon en meld je probleem online via onderstaand formulier. Dan kan je ons alsnog telefonisch bereiken via .

Vraag hier uw wespenverdelging aan of ontdek meer informatie. Een wespennest in je tuin of vlakbij je huis kan vervelend zijn, vooral met kleine kinderen in de buurt. Wil je het nest laten vernietigen, meldt . Hoe gebeurt een wespenverdelging ? Voor het verdelgen van een wespennest in en rond een woning die gevaar kan . Wespen worden verdelgd met een speciaal poeder. Dit verdelgingspoeder wordt ingespoten aan de ingang van het. Zelf een wespennest verwijderen is een . Klik hierboven om meer te weten over wespen, interessante gegevens over de verschillende soorten . In juni en september gebeurt de verdelging . Overlast door wespennesten kan men bij voorkeur via het elektronisch formulier doorgeven.


Deze vind je onderaan deze pagina. Indien verdelging van eenzelfde nest meerdere interventies noodzaakt, wordt . Voor bestrijding en verdelging van wespen en ongedierte ben je bij Het Wespenteam aan het juiste. De teller in Limburg staat momenteel op bijna . Hulpverleningszone Midwest kreeg sinds begin van het wespenseizoen al heel wat aanvragen voor het verdelgen van een.


Wespennesten worden enkel verwijderd indien de beestjes een reĆ«el gevaar vormen voor de mens. Nesten die zich op redelijke afstand .

Klik hier om de verdelging van een wespennest door de brandweer aan te vragen. We worden momenteel overstelpt door oproepen voor het verdelgen van wespennesten. Als de wespennest zich bevindt in uw . In die mate zelfs, dat er meer aanvragen binnenlopen dan dat we er .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts