vrijdag 20 februari 2015

Datura zaaien

Paarse datura posts jan. Datura Metel posts sep. Zaaien : januari-mei op een warm plekje binnen, niet in de zon.


Na verspenen in grote potten of in . De doornappel geeft van een enkel zaadje een giga plant.

Zoek je dus een grote lang en rijk bloeiende plant als . Februari-maart in potjes in kamerkasje. De Doornappel zaaien vanaf februari tot half april in. Zaaien : Vanaf februari tot half april in een kweekbakje bij ca. In het voorjaar zaaien , bloeit tot aan de vorst en produceert genoeg zaden om deze. Tuto Gardening: How to cut a brugmansia ( datura ) - Duration: 6:00.


De planten bevatten diverse alkaloïden zoals hyoscyamine en scopolamine.

Welke nauw verwant zijn aan atropine uit de Wolfskers (Atropa belladonna). Binnenshuis zaaien in het vroege voorjaar, in flinke potten met goede potgron warm . Bloeien rijkelijk 20cm grote bloemen. Eerst zaaien in een zaaibak onder plastic wanneer de planten groot gemoeg zijn . Alle delen van de plant zijn giftig.


Een brugmansia kweken is mogelijk door twee verschillende methoden, enerzijds door zaaien van zaad en anderzijds door het nemen van stekken. Wanneer te zaaien , hoe te zaaien enz. Waar moet je de datura plaatsen? Hoeveel water heeft de plant nodig?


Welke potgrond moet je gebruiken opdat de plant zich optimaal voelt? Toepassen na het zaaien tot een week vóór opkomst of kort vóór het uitplanten. Je kunt ook zaaien door de zaden tussen vochtig keukenpapier in een ziploc-zakje te . In nederland komt de datura stramonium weinig voor maar groeit meer wat zuidelijker.


Zaaien van april tot half juni in de volle gron niet te diep zaaien ! Verkoop van zaden, zaai en kweekartikelen.

Zaaien vanaf januari - februari en als de plant op plaats van bestemming staat,. Op deze website vindt u alle bloemzaden, groentezaden, kruidenzaden en overige zaden. Maar ook aanverwante producten voor het zaaien van deze . Belevenissen van een Tuinkabouter - Zaaien kiemlijst - De weg naar een. Botanische naaBrugmansia arborea. Ik heb hier een kleine demonstratie wat zaaien betreft met.


September te zaaien op een beschutte plaats. Afdekken met huishoudfolie of glas en op een warme plaats in huis laten kiemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts