woensdag 18 februari 2015

Rouwkaart orchidee

Salut biedt complete series rouwdrukwerk met orchideeën. Stijlvolle kaart uitnodiging afscheid met orchidee. Maak deze kaart bij Kaartje2go. Prachtig op parelmoerpapier.


Deze ontwerpen drukken we elders, zodat de kaders perfect uitgelijnd.

Rouwkaart met orchidee in het roze en paarse tinten. Persoonlijke rouwkaart met orchidee , of met andere bloem, kleurrijke kaart. Tevens als bidprent (89 K) en dankbetuiging (89 K) verkrijgbaar.


In onze webshop kunt u een keuze maken uit verschillende soorten, wij leveren de gekozen rouwkaart binnen een dag. Open Formaat: 2x 1mm. Luxerouwkaart met witte orchideeën en fijn groen kadertje rondom.


Een stijlvolle kaart uit de collectie van Rouwmedia. De rouwkaart Witte orchidee boven water toont een witte orchidee (Phalaenopsis ).

De orchidee is afgebeeld boven een rimpelend wateroppervlakte. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Onderstaand vind u een selectie van onze rouwkaarten.


Dubbele rouwkaarten worden geleverd per 1kaarten. De kaarten zijn vervaardigd van . Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest. Orchidee - rouwkaart -liggend-340x115.


Bij het bespreken van de rouwkaart opper ik het idee om een foto van een orchidee op de rouwkaart te plaatsen. Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest. Alle rouwkaarten uit onze voorraad zijn op een zwarte achtergrond gescand. Legal-model, openslaande kaart, alleen aan buitenzijde te . Hess uitvaartzorg heeft een eigen unike collectie rouwkaarten met afbeeldingen van elementen.


Hieronder treft u een voorbeeld aan van de rouwkaarten die wij in het assortiment. Het kan allemaal met de ruime collectie rouwkaarten van MyCards. Pastelkleurige rouwkaart met orchidee.


Op een rouwkaart staat vaak de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van de overledene.

En de namen van de familieleden die de kaart hebben . Naast het leveren van ons standaardassortiment ontwerpen wij ook gepersonaliseerde rouwkaarten. Zo zacht als het licht van de dovende kaars is het hart van onze familie heengegaan, aan het einde van haar kracht, zonder woorden, zonder klacht. Denk aan mij terug maar niet in dagen van verdriet en pijn.


Hoe ik was toen ik alles nog kon. Vierkante rouwkaart met een orchidee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts