donderdag 12 februari 2015

Pvc buis klem

Een PVC beugel of een PVC zadel in diverse maten, een rubberen schroefbeugel, een zwarte buisklem met de mogelijkheid voor groepsmontage een . Goedkope buisklem om buis , tyleenslang mee vast te zetten. Buisklem uit voorraad leverbaar. VDL buisklem voor montage van pvc buis en tyleenslang.


Voorzien van een beugel voor extra klemming.

PP buisklemmen kunt u bijvoorbeeld gebruiken om uw PP- rioleringsbuizen te bevestigen, maar natuurlijk ook PVC en tyleen leidingen. Verkrijgbaar in de maten: 10mm. Wenst u grotere aantallen . Alles op voorraad en anders een 1 alternatief in . Voor bevestiging van PVC leidingwerk in uw aquariumkast, tegen de muur etc. U kunt de betreffende buis in de . Gedegen technische ondersteuning.


Eenvoudig online bestellen.

Kunststof buisklem voor het bevestigen van metrische PVC of PE leidingen. U klikt de slang of buis gewoon in de klem. De grotere maten zijn voorzien van een. Een PP buisklem Mega kunt u gebruiken voor de bevestiging van bijvoorbeeld een tyleenslang of druk pvc buizen , afvoer pvc leidingen.


Voor het vastzetten van ø mm drukbuizen. Productnaam, Specificaties, Prijs, Aantal. Klem voor het stevig bevestigen van bijvoorbeeld een PVC - buis.


Opgepast : dit artikel is alleen het onderste deel van de klem. Dit deel is voldoende om een buis te klemmen. Optioneel kan u ook het grijze klepje bijbestellen.


Alle Vijver Aansluitmateriaal bij Wesdijk, dé Vijverspecialist. Ruim aanbod van Topmerken. Advies op maat van experts. Vandaag bestel morgen in Huis! Pvc 32mm buisklem 10stuks. Waarschuwing: Laatste item(s) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts