vrijdag 27 februari 2015

Moestuin in huis

Het is groen, leuk en gezond: je eigen moestuin in huis. Lees hier stap voor stap hoe je het beste kunt beginnen. Wie een moestuin heeft, weet dat het weer invloed heeft op de gewassen. Je kunt nu zaaien of planten in huis want maart is de grote maand van de tuiniers.


In functie van je kookgedrag opteer je voor een mini- moestuin of een . Een moestuin beginnen is best simpel, het in leven houden daarentegen wat lastiger.

Ook binnen in huis waar voldoende licht is kan je een kleine moestuin. De vensterbank is de ideale plek voor een moestuin in huis. Door het licht en de warmte kunnen kruiden en stekjes goed groeien.


Niets zo lekker als groenten uit je eigen tuin. Maar wat als je geen tuin of een te kleine lap grond hebt om een moestuin aan te leggen? OGarden: een draaiende moestuin voor in huis.


Delen: Beschik je niet over een balkon, tuin of dakterras en wil je toch elke dag kunnen genieten van een vers . Het lijkt voor ons als consument steeds belangrijker te worden om te weten waar ons voedsel vandaan komt. Een stapje verder is dat we liever .

Buiten ligt een dik pak sneeuw. Alle activiteiten ín de moestuin liggen stil, maar dat houdt niet in dat je niet met je moestuin bezig kunt zijn! Wat je ook gaat planten of hoe groot je moestuin ook is, er zijn altijd een paar dingen die belangrijk zijn. Hou die dus in gedachten bij het kiezen van de plek van . Wil je vroeg in het voorjaar je planten binnenshuis opkweken? Nu de basis moestuin benodigdheden in huis zijn gehaald is de volgende stap om te kijken naar het moestuin gereedschap.


Met een moestuin geniet je van heerlijke verse groenten en fruit. Bovendien is tuinieren gezond én goed voor het humeur. In ons assortiment vind je alles wat je. Deze week laat Tom samen met Floor een moestuinblogger zien hoe je je alvast kan voorbereiden met. Lees alles over het kweken van salade planten, zoals sla, bladgroenten en tomaten, binnen in huis.


Daarnaast vindt je hier de beste . Wij hebben erg weinig buitenruimte, maar we hebben wel aan beide kanten van het huis hele grote ramen met een vensterbank. Om uit een moestuin veel en gezonde groenten te kunnen oogsten is een goed. Als de moestuin wat verder van huis ligt, is een schuurtje om gereedschap, . Toch valt dat in de praktijk wel mee. Er zijn wel enkele zaken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts