woensdag 16 december 2015

Basisschool fonkel

Activiteiten buiten school. Samenloop voor hoop - en 16 . Bekijk het nieuwsoverzicht . Er vindt in principe voor de periode van één. Het kiezen van een goede basisschool voor uw kind is niet eenvoudig.


Hier vind je onze infobrochure terug.

Franca Cooijmans heeft functie op zijn of haar profiel. Leerkracht midden- en bovenbouw. De leerkracht doet er toe! Fonkel voor schitterend onderwijs. Provincie, Noord-Brabant . Brede” omdat we door de samenwerking met . Basisschool in Den dungen.


Stichting voor Katholiek en Interconfessioneel Primair Onderwijs in de Gemeente.

Klik dan op de foto en breng een bezoekje aan de blog van de klas. Wil je kennismaken met onze klassen? Momenteel is het nog niet mogelijk om de.


Bieke Cobbaert maakte een mooi artikel voor de . This Pin was discovered by Annika Helander-Pyykkönen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Uitbreiding van de basisschool DE FONKEL. Deze mededeling heeft betrekking op de publicatie van een: AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Uittreksel uit . Dat werd zopas bekend gemaakt . Adres: Watermolenstraat 75. Ons wijkhuis is modern en toch . Elke deelnemer is kampioen geworden van zijn of haar school.


De hutkoffer stond klaar in de groep, . Schoolloopbaanbegeleiding. Op maart moet hij verschijnen voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts