vrijdag 25 december 2015

De noorderhoeve

De Noorderhoeve is een BD zorgboerderij in Schoorl (NH). We bieden een veilige (woon)werkplek aan zestig mensen met een zorgvraag. U kunt binnen dagen een reactie verwachten.


Bij dringende vragen die niet kunnen wachten . Bij alles wat wij doen, staat de landbouw centraal​.

De boerderij is een gemengd biologisch-dynamisch bedrijf met . Sharpei pups vindt u bij Shar-Pei Kennel van de Noorderhoeve uit Tilburg. Wij hebben een jarenlange ervaring met het hondenras Sharpei! Wederzijdse verrijking, aanvulling en ondersteuning zijn het directe . Vanaf eind jaren negentig participeren. Met een coach wordt er gekeken welk maatwerk je past.


Aanbod - Biologische groente, kaas en zuivel.

Aan de rand van de duinen en op fietsafstand van het stran ligt deze kleine boerderijcamping. Er is plek voor tenten en caravans. Het team professionals in landbouw en zorg werkt . Minicamping zorgboerderij de Noorderhoeve.


Per Saldo is de grootste belangenvereniging voor budgethouder in Nederland. Join LinkedIn today for free. Zorgboederij, boerenzuivel, groente, erfwinkel, Natuurlandschap,biologisch-dynamisch.


Bij ons staat de vitaliteit van mensen, dieren en aarde voorop. In opdracht van Stichting de Brink is een duurzame zorgboerderij gebouw met daarop aansluitend twaalf appartementen (waarvan één beheerderswoning). Er zijn nog geen waarderingen geplaatst. Houtarchitectuur ondersteunt het doel van deze zorgboerderij: een beschutte leef - en werkomgeving bieden. Daarom ook zijn gastvrije . Op de Noorderhoeve wonen wij als gezin ten midden van de natuur samen met onze Shar Pei.


Onze honden maken bij ons deel uit van ons gezin. Dit werd woensdag februari op de twitterpagina . Tuinbouw: De teelt van groenten, kruiden en bloemen.

Het oogsten van de producten. Fruitboomgaard:De teelt van appels, peren, bessen . Ondernemersprijs naar Noorderhoeve.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts