maandag 28 december 2015

Zilvervisjes en papiervisjes

Zilvervisjes en papiervisjes lijken veel op elkaar. Het papiervisje wordt vaak aangezien voor een zilvervisje. Helaas, want het papiervisje veroorzaakt meer . Je vindt ze tussen je kleren, op de badkamer, in de keukenla en soms . U vindt hier alle informatie over zilvervisjes en papiervisjes.


Veel mensen denken dat die beestjes die je boeken opvreten ook zilvervisjes zijn.

Ze lijken er wel op, maar heten papiervisjes. Verwant zijn het zilvervisje welke vochtige plaatsen prefereert, en het ovenvisje, dat bij beduidend hogere temperatuur gedijt en maar zelden meer wordt . Tweakers Lounge dat in verband met een algehele . Voorkomen is beter dan bestrijden. De bestrijding van zilvervisjes en papiervisjes is namelijk lastig. Hier weetjes over deze beestjes in huis en hoe u ze kunt . Naast zilvervisjes kan je ook last hebben van papiervisjes.


Deze twee insecten lijken erg veel op elkaar, maar hebben iets andere leefklimaten en voeden zich . Wat zijn het nu eigenlijk?

Zilvervliesjes, ovenvisjes, papierbeestjes, zilvervliesbeestjes en zilverbeestjes. De aanwezigheid van zilvervisjes wijst op vochtige plekken in de . Die kriebelige beestjes zitten overal. Het lijkt wel een plaag te worden. Jaren geleden was het papiervisje een redelijk onbekende ongedierte-soort. Zijn broer, het zilvervisje , kwam vele malen vaker voor in . Ze behoren weliswaar alledrie tot de familie van de franjestaarten, maar daarmee houdt de gelijkenis tussen het ovenvisje, het zilvervisje en het papiervisje min . Voordat ik bij Rentokil kwam werken had ik nog nooit van zilvervisjes , papiervisjes en ovenvisjes gehoord.


Ik zag wel eens een beestje in de . U bent ze vast weleens tegengekomen: zilvervisjes. Of waren het misschien papiervisjes – ze lijken namelijk nogal op elkaar. Hoe herken je een zilvervisje of papiervisje. Maar hoe kun je deze nou het beste bestrijden?


Wij hebben tips voor je verzameld waarmee je zowel zilvervisjes als papiervisjes kunt bestrijden. Het is wel vervelend als er zilvervisjes opduiken in je keuken. Spring naar Verschil tussen een zilvervisje en papiervisje - Veel mensen verwarren zilvervisjes met papiervisjes.


Ovenvisjes houden van een beduidend hogere temperatuur. Zowel zilvervisjes als papiervisjes zijn soorten die in Nederland erg veel voorkomen.

Heeft u last van zilvervisjes en papiervisjes ? Neem dan voor advies en bestrijding contact op met ons en bel de uursservice van ongediertedirect. Last van zilvervisjes of papiervisjes ? Hierin zitten een aantal verschillende soorten visjes namelijk het zilvervisje ( suikergast), het papiervisje (boekenvisje) en het ovenvisje. Dit zijn kleine insecten . De professionele ongediertebestrijders van Irado helpen u snel en verantwoord bij de bestrijding van deze en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts