maandag 21 december 2015

Bruine bladeren palm

In deze handleiding leggen wij u uit hoe u ziektes van palmen kunnen bestrijden en hoe u uw bladeren mooi donker groen kunt houden. Hoe krachtiger de palmbladeren zijn (Chamearops humilis en Trachycarpus fortunei ) des. Bruine randen zullen ontstaan bij de onderste bladeren , dit zijn de oudste bladeren.


Indien u de speer er wel kunt uit trekken (speerrot) is de palm in principe dood. Of uw Trachycarpus takil, princeps of misschien een vederpalm. Bladeren worden vaak bruin tijdens een warme periode die op een koude winter volgt.

Kentia Palm bruine bladeren posts jun. Help mijn kamerplanten posts mrt. Areca palm verzorging - kamerplantenbak. De Cicas palm is mijn favoriete plant, hij krijgt een keer per week water,. Op een beschutte plaats maakt maakt het niet veel uit waar de palm geplant.


In deze tijd van het jaar wordt het oude blad langzaam bruin en . De Areca, ook wel Goudpalm genoem is één van de bekendere palmsoorten die in de Nederlandse huiskamers te vinden is. Een toffe plant die een tropisch . Bruine bladeren duiden erop dat de goudpalm op een te koude of .

Vraag in elk geval bij een vakman naar een palm die bij uw levensstijl past en met een beetje zorg. Hij krijgt bruine bladeren en vooral bruine bladpunten. De goudpalm (Latijnse naaChrysalidocarpus lutescens) is een van de. Palmbomen groeien vanuit een groeipunt bovenin de plant. Deze palmsoort is een zeer sterke en makkelijk te verzorgen kamerplant en uitermate.


Wanneer de onderste bladeren bruin worden, mag u deze wegknippen. In de natuur is de kokospalm een boom die tot 30m hoog kan uitgroeien. Ziet je kamerplant er maar pips uit? Bruine puntjes, gele bladeren of gewoon slap en flets?


Wacht nog even met je plant in de groencontainer te kieperen. Mestkorrels nooit tussen de bladeren laten komen, anders kan het hart. Is ondanks alle zorg al het blad bruin , dan herstelt een palm zich vaak nog in de . De palm staat in een hoek, met ramen op de west en noordkant. Nog meer tips om bruine bladeren te voorkomen? De dagen worden korter en kouder, maar de bomen sieren het landschap met zachte hun herfstkleuren.


Het herfstgevoel zit er al volop in en bij een wandeling. Gezien het grote verdampingsoppervlak van de bladeren heeft een palm bij. Rotundifolia verwijst naar de ronde handvormige palmbladeren.

Hun bladeren worden er steviger van en als u de bladeren met wat melk. Als kamerplanten bruine uiteinden beginnen te vertonen, moet u het water eerst . Plastic zorgt ervoor dat de groeikroon van de palm zal verstikken. Deze palmboom wordt daarom ook wel de Europese waaierpalm genoemd.


Tip: Deze palm maakt snel nieuw blad aan. Soms is het knippen van bruine puntjes . Snoei het oudere blad regelmatig om de sierwaarde te behouden. Alle gele en bruine bladeren die onderaan hangen kunt u gewoon verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts