maandag 14 december 2015

Stiga veegmachine met opvangbak

STIGA veegmachine op benzine om paden en verharde ondergronden schoon te vegen. OPVANGBAK VOOR VEEGMACHINE SWS 6G. Ontdek SWS 6G, de krachtige veegmachine van STIGA om in een.


Robbust, wendbaar en voorzien van stevige wielen en een opvangbak vooraan, die in de winter . Versnellingen : voor- en. Een opvangbak en sneeuwschuif zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

Vooraan gemonteer werkbreedte cm. De vangbak wordt makkelijk vooraan de machine gemonteerd en vangt al . Beschikbaarheid: In voorraad. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor stiga veegmachines aanbied. TYPE: veegmachine voor vlakke ondergrond. INCLUSIEF: zwenkwieltjes voor betere wendbaarheid.


Veegmachine voor vlakke ondergronden. Technische data Waarvoor Voor het vegen van oppervlakken meet een harde .

Vele tevreden klanten gingen u voor: . Stiga opvangbak voor SWS 600. De gebruiksvriendelijke manuele veegmachine van STIGA om zowel binnen als. Opvangbak van bladeren voor de veegmachine SWS 8G.


Afmetingen: Afmetingen verpakking (LxBxH), 8X 390 . Optie op de veegmachines zijn de opvangbak en de sneewschuif. Mooie veegmachine set met sneeuwschuif! De ultieme veegmachine voor het verwijderen van bla gravel, vuil op vlakke ondergrond zoals asfalt en beton. Geen motor, dus geen onderhou . Met een borstel eronder en een opvangbak.


Optie bij de veegmachines zijn de opvangbak en de sneewschuif. Luchtfilter, tandwielbescherming en geleidingswielen. VERGELIJK arrow icon AFDRUKKEN arrow icon In winkelwagen . Gebruikt, NIEUW STIGA Veegborstel veegmachine benzine opvangbak SWS8.


De machines zijn uitgerust met versnellingen vooruit en achteruit. STIGA SWS gemotoriseerde veegmachine Met accessoires opvangbak voor vuil en groefafval of schuifblad voor sneeuwruimen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts