dinsdag 15 december 2015

Boswachterij schoonloo

Over het Hart van Drenthe Hoe kom ik er. Drie uitgestrekte boswachterijen met heide, stuifzan beekdalen én het gevoel dat je. Boswachter van dit gebied. Rond de Drentse dorpen Hooghalen, Grolloo, Elp en Schoonloo ligt een.


Uitgestrekte boswachterijen met heide, stuifzan vennen en beekdalen. Treed bij Schoonloo in het spoor van de wolf op het Wolvenspoor, een avontuurlijke .

U gaat eerst even aan de koffie bij CR Hegeman, pleisterplaats voor menig Pieterpadwandelaar. Daarna gaat u ook een klein stukje van dat pad lopen, gevolgd . In de boswachterij Grolloo liggen prachtige vennen, die in augustus worden omringd door de paars bloeiende heide. De honden kunnen wel wat verkoeling gebruiken de laatste tijd. Daarom reden wij afgelopen zondag richting Drenthe voor een boswandeling . Grolloo tot aan de zwemplas (Iberenplas) en de boswachterij Schoonloo tot aan de weg van Schoonloo naar Schoonoord.


Voor een kort ommetje rond het dorp of voor een stevige tocht. Een route door drie boswachterijen.

De boswachterij ligt tussen Assen en Emmen. Aan oost- en zuidzijde van het dorp ligt de gelijknamige boswachterij Schoonloo , die onderdeel vormt van het Ellertsveld en deels werd aangelegd door . Geen uitgebreide informatie over dit natuurgebied. Momenteel hebben we nog geen uitgebreide informatie over dit natuurgebied. Goede beschikbaarheid en geweldige prijzen. Online reserveren en betalen bij het hotel.


Wandeling midden in Drenthe vanuit Elp. Mooie vennen, heide en landerijen. Gegarandeerd de beste prijs. Route: door de bossen rondom Schoonloo waarbij je diverse heidevelden en vennen . Kamperen met je schoolklas, scoutinggroep, vereniging, families of met je vrienden kan op één van onze groepskampeerterreinen.


Nu rijden de boswachters nog in benzineslurpende . Op deze kaart staan ruiterpaden in de boswachterijen Hooghalen, Gieten-Borger , Schoonloo en het uiterste noorden van het Sleenerzand. Panoramio afbeelding van Buitengebied Elp. Zaagklus in de boswachterij schoonloo.


No automatic alt text available.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts