dinsdag 29 december 2015

Supercat mollenval

Val voor mollen en woelmuizen. Snel en eenvoudig te gebruiken. Werkt in elke richting van de gang. Veilig voor gebruikers en huisdieren. De klem is heel eenvoudig op scherp te stellen en te plaatsen.


Mollen in uw tuin kunnen een ware plaag zijn. Deze kleine knaagdieren verwoesten het gazon, de groente en de bloemen, graven wijd vertakte tunnels en . Koop nu en betaal pas over dagen! Swissinno supercat mollenval , mollenklem. De Woelmuis- en mollenval classic is perfect door zijn eenvoud!


Tot voor kort was er nog geen goedwerkende val verkrijgbaar tegen woelmuizen en woelratten. Eenvoudig spannen met een handgreep. Trek de handgreep tot de aanslag omhoog en de val is klaar voor gebruik. De gegarandeerde oplossing voor uw mollen-probleem.


Eindelijk is er een val voor mollen die door iedereen te zetten is. Bijna moeiteloos te zetten en te . Verlos je gazon van lelijke molshopen met deze handige mollenklem. Deze mollenval heeft een stevig design uit verzinkt staalen is makkelijk te plaatsen. SuperCat Mottenval Levensmiddelen. Draag altijd handschoenen bij het plaatsen van mollenklemmen of een mollenval.


Supercat Woelmuis- en mollenval classic - draad. De tunneltrap is een mollenval met twee vanglussen. De val is snel en eenvoudig te . Top kwaliteit, diervriendelijk en simpel in gebruik. In tegenstelling tot andere vallen is er bij deze . Ta Mollenval Super Cat - Overzicht. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Deze klassieke vallen zijn zoals iedereen ze kent. Klassieke vallen zoals iedereen ze kent. Er zijn nog altijd veel mensen die de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts