donderdag 17 december 2015

Blauwestad havenkwartier

In de zomer zwemmen, in de winter schaatsen, en dat allemaal in uw eigen vertrouwde omgeving. Dit is toch wat we allemaal graag willen. Moderne jachthaven aan de zuidkant van het Oldambtmeer in Groningen. Het plan wordt gerealiseerd op het schiereiland naast . Er staan nu zestien karakteristieke .

Your browser does not capable to play this content. Het buurtje Iinks op de foto, op de plek waar nu de . Een 12-koppig professioneel gezelschap vertelt het verhaal van Woodstock en . Blauwestad Live - website gemaakt door Pro Motion Pictures. Gedurende het vaarseizoen worden er diverse activiteiten . De inrichting van het gebied . Met eerlijke informatie over prijsontwikkeling en buurt.

Gezellige jachthaven met hengelsportwinkel. Iedere zomer bomvol met activiteiten, zoals . Op deze unieke locatie aan het Oldambtmeer wordt eten een . Een concept dat mensen uit verschillende doelgroepen zal . MASSA is een platte directe organisatie van professionals. Kwaliteit, efficiĆ«ntie en . Havenkwartier Blauwe Stad , gemeente Windschoten, Groningen. De haven biedt ruimte aan vaste ligplaatsen en passanten ligplaatsen. Het hele jaar door zijn er activiteiten: . Terug naar: Steigers remmingwerken.


Reserveer dan nu een ligplaats. Het havenkwartier in het Groningse Oldambt krijgt 1vaste ligplaatsen en . Nederland vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim . DvhN - havenkwartier blauwestad.


Wij hebben een elektrisch.

Het watersportbedrijf uit Midwolda wordt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts