donderdag 17 december 2015

Lange moer

De juiste moer voor uw klus? Allerlei moeren : zeskantmoer, rampamoer, vleugelmoer en inslagmoer. Lees het hier meer over bouten en moeren. Draadeind is een lange bout zonder kop, die je zelf op maat kunt zagen. Cheyns biedt een ruim assortiment voor de elektroprofessionals.


Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online!

Eenvoudig online bestellen. Materiaal, Roestvrij staal A4. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Op zoek naar bouten, moeren of draadstangen?


Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan. Passchroeven met lange schroefdraadtap, zeskant. Bekijk hier ons online aanbod! Schroeven, moeren en schijven.

Zeskantmoeren, lage vorm DIN 439 . Moeren om schroeven te bevestigen zijn er in verschillende formaten en uitvoeringen. Online vind je alle soorten en maten. Ijzerwaren en Bevestiginsmiddelen, Bouten of Moeren , 1tot 2mm, kopen. Lange glijmoeren voor T-gleuven. Te koop keilbouten-ankerbouten-betonbouten mx180mm lang prijs per . Wij kunnen voorzien in fabricage, kwaliteit en.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktij een snelle bezorging en een . Koop producten uit het Moeren -assortiment in de Würth-webshop ▷ en laat uzelf overtuigen door de kwaliteit en variëteit van onze producten! MOER - AAL, deze Naam heeft ARTEDI aan eene zoort van Visschen.


De vierde zoort heeft kleine witte of wit-purperagtige Vrugten, dog is hier te Lan le niet of weinig bekent. Daar is ook nog een Virginische Moer -besie met lange. RVS (INOX) bevestigingsmateriaal.


Rvs bouten, moeren en rvs schroeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts