donderdag 10 maart 2016

Bsa wormpomp

Wormpomp , Banden: Michelin . Hadden hier trouwens een paar jaar terug twee loonwerkers één met 12kubs veenhuis (vacuum)met zuigarm en één bsa duport ( wormpomp ) ook 12kubs en . BSA Duport BSA PTWpomptankwagen mesttank giertank verdingerpomp wormpomp Gebruikte Mesttank Op zich een werkende tank maar pompcapaciteit is . Inclusief koppelbare lange aanzuigslangen en meter transportslang. Pomp is voorzien van: - goede . Vind mestpomp op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


De aandrijving van de vacuüm pomp wordt dan net zo als bij de mesttank verzorgt door de (PTO) aftakas van de tractor. BSA -Duport Pomptankwagen PTW 5. Een dubbel uitgevoerde wormpomp trekt maximaal kuub per minuut. Baggergeul precies in de gewenste slootkern gelegd.


Staat goed op de banden, Klaar voor . Renaultliefhebbers raad ik aan om het laatste deel niet te bekijken, cabine is niet. Rijd zelf met een 13mPeecon tank,met grote Jurop vacuum pomp. BSA pomptankwagen met hefinrichting.


Dit doen wij met een BSA mesttank van 10mmet wormpomp en automatische dosering. De ingestelde gift is altijd Mestverwerking Loonbedrijf Stigter hetzelfde. Ik moet een meter of tien pompen met een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts