dinsdag 29 augustus 2017

Groene wand binnen

De Groene Wand levert groene plant- of moswanden voor binnen en buiten, ook verrijdbare. De groene wand – een levend schilderij met echte planten. Groen op de werkplek brengt sfeer en kleur, inspireert en zeker zo belangrijk: het rendeert.


Minigarden Vertical is een modulair en eenvoudig te installeren systeem voor o. Onze groene wand integreert groen met publieke ruimtes. Fraaie vormgeving, milieuvriendelijk en duurzaam.

Ontdek hier de mogelijkheden van de verticale . Verticale plantenwanden , een levende groene muur, groene schilderijen of moswanden creëren een maximale beleving van groen in de binnenruimte. Ontdek onze levende of gestabiliseerde groene muren en onze . Dit systeem is bijzonder geschikt voor binnen toepassingen. Plantenwand in een serre opgebouwd uit groene modules. Voordeel van een groene muur binnenshuis is dat de planten de . Er zijn allerlei verschillende soorten verticale wanden.


Tover uw saaie muren om tot groene kunstwerken.

Zowel gevels buiten als wanden binnen kunnen dienst doen als basis voor een groenmuur. Groene wanden zijn de laatste jaren trendsettend. Wij bieden een breed gamma aan groene wanden voor zowel binnen als buiten.


Deze kunnen op elke locatie geplaatst worden zoals een muur of volledig . Tegenwoordig zie je het steeds vaker binnenshuis en dat is ook precies wat. In de Maakplaats komt een. Een ideale oplossing voor flexibele werkplekken in kantoren. Verticaal tuinieren in de woonkamer muurbeplanting: Sedert Patrick Blanc in Parijs uitpakte met zijn 8mbegroeide muren op het Musée du Quai Branly, . Bekijk hoe we een Minigarden groene wand in onze showroom bouwen. Eigenlijk kun je een groene wand een verticale tuin noemen.


Waar een normale tuin een veel groter oppervlak nodig heeft, is een groene wand voor binnen een. Wij hebben aansprekende projecten buiten gemaakt. Hierdoor ontstaat een aangenaam binnenklimaat in huis. Niet alleen is het een mooie decoratie en heeft het weinig ruimte nodig, een groene wand heeft ook een gunstig effect op het binnenklimaat. Een groene gevel is aan de buitenzijde.


Natuurlijk is een groene wand , beter dan een traditionele plantenbak, goed voor de akoestiek in de ruimte en hebben ze een gunstig effect op het binnenklimaat. Groene gevels en groene wanden , binnen en buiten staan volop in de belangstelling en niet ten onrechte.

De Modulogreen groene gevels zien er niet alleen . De muurtuin doet elke gevel herleven. Geef je gevel langs de straatkant een extra kleurrijk uitzicht met een bloemenperk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts