dinsdag 29 augustus 2017

Grote voetbalgoal

Voetbalgoal gegalvaniseerd groot : 3x 2x 1cm. Avyna Voetbal doel groot 300x200x120. Een voetbalveld is een speelveld voor de voetbalsport.


Een normaal (de gebruikelijke maat op (inter)nationaal niveau) voetbalveld heeft als afmeting: 1-120 . Het stevige gegalvaniseerde frame bestaat uit . Deze voetbalgoal is gemaakt van zware en goede kwaliteit materialen en daardoor zeer sterk en weerbestendig.

In onze webwinkel heeft u keuze uit een groot aantal doelen voor verschillende doeleinden. Voetbaldoelen: Hier gaat het om de voetbal-shop met grote keuze van. Deze goal tovert iedere tuin om in een voetbalstadion! Stevige metalen gepoederlakte voetbalgoal (2m hoog, m breed).


Op zoek naar voetbaldoelen? Ontdek ons grote aanbod aan sportartikelen hier. Van fitnessappartuur en wielrenuitrusting . Koop of Verkoop voetbalgoal op Marktplaats.

Het grote voordeel van een klein voetbaldoel is zijn geschiktheid voor kleine tuinen en. Met deze grote stalen voetbalgoal oefen je je beste trap, speel je een lekker partijtje voetbal of oefen je met keepen. Ruim assortiment voetbaldoelen. Verplaatsbare voetbaldoelen - groot. De beste prijsgarantie bij Speelplezier-online.


U zoekt een voetbaldoel of . Deze grote voetbalgoal van het merk Etan heeft een ideaal formaat van 2x 1x 1cm. Het frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Op het midden van de doellijn moet een voetbaldoel staan.


Grote opvouwbare voetbal goal. Deze doel is makkelijk om mee te nemen of om snel op te bergen doordat het opvouwbaar is. Willem Wever weet het antwoord! De grootste voetbaldoel shop van NL.


Kies uit ruim verschillende modellen. Levertijd dag, volledige garantie. Bekijk de folder actie van Toychamp en koop direct met korting in de winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts