donderdag 17 augustus 2017

Gewasbeschermingsmiddelen lijst

Dit nummer bestaat uit cijfers en de hoofdletter N. Het Ctgb publiceert de lijst met toegelaten gewasbeschermingsmiddelen. Op deze lijst staan ook de . Het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden is als zelfstandig bestuursorgaan verantwoordelijk voor de toelating van . Informatie over de toelating en het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen in België. Dit is de officiële site van de dienst .

Gewasbeschermingsmiddelen en biociden zijn toegelaten voor gebruik volgens de wettelijke gebruiksvoorschriften. Dan zijn ze veilig te gebruiken, en dat is . Downloaden lijst van KUG-toelatingen: KUG toelatingen. De gewasbeschermingskennisbank (GBK) is niet meer actueel.


In plaats daarvan kunt u . Dit zijn de voor gebruik in gewasbeschermingsmiddelen toegelaten werkzame stoffen. De overige formuleringen van die stof . U vindt een lijst van de toegestane stoffen in Bijlage II van Verordening (EG) Nr.

Lijst van bestaande gewasbeschermingsmiddelen. De toelating van gewasbeschermingsmiddelen is in Nederland vastgelegd in de Wet. Deze lijst is opgenomen als Annex I van deze richtlijn. De Regeling gewasbeschermingsmiddelen en biociden wordt als volgt.


Lijst toegelaten gewasbeschermingsmiddelen in Kool jan. Nufarm is de producent en leverancier van gewasbeschermingsmiddelen. SKAL is verantwoordelijk voor het opstellen van deze lijst. De Europese Commissie heeft bier en gemalen mosterdzaad toegevoegd aan de Europese lijst van basisstoffen, waardoor nu ruim stoffen . De start voor al uw links over gewasbescherming.


Landbouw,tuinbouw,groenvoorziening en tuinen. Drinkwaterbedrijven treffen gewasbeschermingsmiddelen , biociden en andere. In MPS-ABC registreert de teler onder andere de gewasbeschermingsmiddelen die hij gebruikt in de kwekerij.


Er zijn werkzame stoffen die voor een MPS-ABC . Speciaal voor klanten van Royal Brinkman die gebruik maken van geïntegreerde gewasbescherming , is er een speciale, uitgebreide Aversie geintegreerde . Waar vind ik meer informatie over gewasbescherming ? Zeer Zorgwekkende Stoffen: gewasbeschermingsmiddelen en of biociden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts