donderdag 31 augustus 2017

Alphanederland org

Heb je vragen over het leven? Probeer Alpha en ontdek meer over het christelijk geloof. Begin je grootste avontuur met ons De Alpha Film Series is een nieuw, modern en aansprekend middel. Opgeven kan via: alphanederland. Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven.


Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Wat gaaf dat je als leider dit magazine in handen . Alpha Nederland is een algemeen nut beogende instelling (ANBI), zie alphanederland. Dit account van de Alpha-cursus is gericht op onze Alphateams en achterban. Met deze roll-up banner wordt jouw cursus pas echt zichtbaar. Zet de roll-up banner neer op een. Wil je Alpha voor hen organiseren?


De cursus wordt vanaf halverwege de jaren negentig ook in Nederland gegeven. Kees Kraayenoord Alpha is al.

Het Stronck-Kemp Fonds steunt dit doel. Neem de flyers mee die bij de uitgang van de kerk liggen en nodig vrienden, familie, buren, etc. Ook kan je je via deze site opgeven voor de cursus in . Check de TED-talk van Simon Sinek – hoe grote leiders tot actie . Hieronder vind je contactgegevens.


De bijeenkomsten zijn in de Kazerne aan de Munewei. Informatie opvragen kan ook bij Paula Blokhuis. Tevens is zij de persoon waarbij u . Naam - Plek Alpha-Youth(verplicht).


Je krijgt een bevestigingsmailtje in je inbox! Dan is Alpha iets voor jou! Registreer nu je Alpha op registratie. Op sommige plekken heb je een . Stichting Alpha-cursus Nederland.


Gomaruscollege, Meester Groen van Prinstererlaan 2 Assen. Lijkt het jou leuk om Alpha Youth te doen met je vrienden? Je kunt altijd nog meer tips vinden via alphanederland.


Ga voor meer over de Alpha-cursus naar alphanederland.

Voor informatie over het leiden van een cursus. Vergoeding psychosociale . Het verhaal van Bear Grylls is te bekijken via . Kijk ook op alphanederland. Laat weten wanneer je weliswaar niet kunt deelnemen, maar wel geïnteresseerd bent in de . Poster – Vier je relatie (jpg).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts