woensdag 30 augustus 2017

Kamperfoelie klimplant

De wilde kamperfoelie klimt graag langs de stammen en takken van bomen en struiken. Juni, juli, augustus en september zijn de maanden met lange warme . Wilde hop is een snel groeiende inheemse klimplant met frisgroen blad en vrolijke hopbellen. Kamperfoelie aan een gevel in een woonerf.


Japanse kamperfoelie of Lonicera . Planten die klimmen door zich rond de steun te slingeren, zoals kamperfoelie worden slingerplanten genoemd.

Roze kamperfoelie (Lonicera Henryi) klimplant - nu eenvoudig online kopen bij Tuinexpress. Koop nu en betaal pas over dagen! Wilde kamperfoelie wit (Lonicera periclymenum) klimplant - nu eenvoudig online kopen bij Tuinexpress.


De Lonicera henryi, in Nederland beter bekend als de kamperfoelie , is een klimplant die lang bloeit en tegelijkertijd heerlijk geurt en prachtige bloemen geeft. Ik wil graag een klimplant tegen mijn houten schutting. Plant er een bloeiende klimplant , zoals Wisteria of Clematis, tussen voor een. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Oranjegele kamperfoelie (Lonicera Tellmanniana) klimplant.

Bijzonderheden: groenblijvende, goed winterharde klimplant met krachtige, . Klimplant , heeft een opvallende bladkleur. De Lonicera, of kamperfoelie is een zeer populaire klimplant en bestaat uit vele verschillende soorten. Er zijn zowel bladhoudende als bladverliezende . Van de stuks staat op gereserveerd ) € per stuk klimplant bloei. De klimplant zal hier prima door heen groeien. De wintergroene kamperfoelie ook wel Lonicera henryi genoemd is een bladhoudende en snelgroeiende klimplant.


De bloei van deze kamperfoelie is van Mei . Deze klimplant kunt u makkelijk combineren met andere klimplanten. De Clematis is in het bijzonder mooi om met rozen te combineren. De klassieke kamperfoelie (Lonicera) kennen we allemaal als de bloeiende klimplant die op zomeravonden zwoele geuren verspreidt. Dat geldt ook voor de klimop, Clematis armandii, kamperfoelie en de.


Een klimplant met zuivere oranje bloemen in juni- aug. Voor elke tuin is de klimplant dan ook een verrijking, ook voor de kleine tuin,. De kamperfoelie en klimhortensia bloeien niet alleen mooi en geuren lekker, . Beschrijving: Selectie van de wilde kamperfoelie met geurende bloemen met roze-rode schijn. Deze bladverliezende klimmer bloeit van mei tot juni met oranjerode tot .

Geeft geurende bloemen die aantrekkelijk zijn voor nachtvlinders en bessen waar vogels dol op zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts