donderdag 17 augustus 2017

Wespenoverlast

Grote kans dat je vanaf augustus op het terras veel mensen in paniek om zich heen ziet slaan, want er wordt flink meer wespenoverlast. Dan zijn wespenvangers geen optie. De aanwezigheid van wespen in en rondom je huis zorgt voor veel angst, irritaties en ongenoegen. Een bedrijf dat het gif maakt om . Uit een rondgang van Nature Today blijkt dat het aantal nesten .

De echte overlast van wespen zal volgens de natuurwebsite al vóór augustus beginnen. Een aantal tips om wespen te weren van het terras in . Waarschijnlijk door de zeer slechte weersomstandigheden in de kwetsbare periode . Sinds een maand hebben wij onder de dakrand vele wespen. Als ze binnen belanden zijn ze heel sloom.


Het plezier van strandgangers wordt op het moment nu en dan bedorven door wespen. Insectenverdelgers hebben het megadruk.

Dat komt door de warmte van de afgelopen tijd. Vooral in augustus ontstaat wespenoverlast omdat wespen dan zoeken naar vlees en zoetigheid. Probeer rustig te blijven en maak geen snelle slaande . Zorg ervoor dat een ongediertebestrijder het nabije wespennest komt verwijderen. Vind hier jouw bestrijder!


Door het aanhoudende warme weer groeien de wespennesten harder dan normaal. Het aantal meldingen van overlast is een stuk groter dan . In de zomer en nazomer komen wespen veelvuldig voor. Met name bij terrassen, in en om woningen en in tuinen kunnen ze . Deze zomer gaan wij meer last krijgen van wespen dan de afgelopen jaren. En dan moet de échte zomer nog komen. Ik zeg niet dat het een horrorjaar wordt hoor, qua wespenoverlast.


Maar er zal wel meer overlast zijn . Milieu Centraal geeft tips tegen wespenoverlast. Tip 1: Schrik wespen af met een kruidentuin. Meer wespenoverlast verwacht dan in voorgaande jaren.

Wespen komen af op zoetigheid en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts