donderdag 17 augustus 2017

Les genets

Dans un cadre naturel unique en aveyron, profitez de vos vacances dans camping étoiles idéalement situé en bord de lac de pareloup avec accès direct à la . Een natuurvakantie aan de oevers van het meer van Pareloup. Tussen Millau en Rodez ligt het glooiende . Een beperkt aantal standplaatsen aan het meer. Camping aan het Lac de Pareloup.

Verder ingericht als terrassencamping. Zwemmen, vissen en watersport. Kamperen aan het meer van Pareloup. Ontdek de schitterende natuur.


Les Genêts is een sfeervolle 4-sterrencamping gelegen aan het meer van Pareloup in Zuid-Frankrijk. Je kunt hier zwemmen, waterfietsen, kajakken of surfen. Hôtel restaurant à La Roche en Ardenne. Met een waterpark op het terrein en het grootste .

Natuur, Gastvrijhei Vriendelijkheid. Midi Pyrenees, departement . De camping kenmerkt zich door de afgebakende plaatsen met veel schaduw door de vele zeedennen. Location de mobil-home et chalets dans un décor Far-West à . Verhuur van luxe stacaravans op sterren camping Les Genets in de Midi- Pyrénees, Zuid-Frankrijk. Volledige beschrijving van de camping LES GENETS in Saint-Jean-de-Monts in de Pays de la Loire : voorzieningen, tarieven, diensten, vrije tijd. Ons vakantiewereldje is gelegen langs de oevers van het meer van Pareloup, een fraai . Alle accommodaties zijn voorzien van airconditioning en een flatscreen-tv.


Les Genets ligt in Beauraing en biedt accommodatie met gratis WiFi en een tuin. Vakantiehuis Les Genets in Érezée boekt u online bij Belvilla. Kies uw ideale vakantiehuis uit een ruim aanbod vakantiewoningen in Érezée. Les Genêts is ideally located only 900m from the closest beach and a short drive from the promenade at St Jean de Monts. Surrounded by mature woodlan the . Hij biedt ruime staanplaatsen in de halfschaduw voor kampeerders en.


Wat te verwachten: Op de stranden van het meer van Pareloup, in het hart van Aveyron,. Aan het meer van Pareloup, één van de grootste meren van Zuid-Frankrijk ligt camping les Gênets. Deze camping strekt zich uit over hectare en biedt ruim .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts