donderdag 31 augustus 2017

Kraanstuk

Gemakkelijk en prettig in gebruik dankzij nieuwe vorm. Dit GARDENA kraanstuk garandeert een vaste verbinding tussen de kraan en de slang. Aangenaam en eenvoudig in gebruik dankzij de speciale vorm van het . Met dit GAMMA kraanstuk sluit u uw tuinslang zonder gereedschap eenvoudig aan op uw kraan.


Het kraanstuk is geschikt voor . De GARDENA System aansluiting op de kraan.

Zonder gereedschap te monteren. Een praktisch artikel voor een mooie, verzorgde tuin. Coolblue: alles voor een glimlach.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder . Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Kunststof insteekkoppeling voor aansluiting op de kraan, zonder gereedschap te monteren! Gardena kraanstuk scharnierend 3mm (G 1), 25. Voor aansluiting op enerzijds de kraan en anderzijds een slangstuk.


Kraanstuk online kopen bij PVC Voordeel.

Draai het koppelstuk gemakkelijk op uw kraan voor een . Vandaag bestel morgen in huis. Gratis retour en jaar garantie. Vergelijk winkelprijzen. De koppeling kan worden gedraaid en geroteer. Ons vervangend product is: Model.


Deze kraanstuk sluit u zonder gereedschap te hoeven gebruiken aan op uw kraan. Geschikt voor waterkranen met 33mm draad. Bestel online of kom langs! Wildkamp helpt u graag verder! Dit GARDENA System aansluitstuk zorgt voor bevestiging van een tuinslang op de kraan.


Bevestiging zonder gereedschap voor eenvoudig en probleemloos. U kunt dit kraanstuk direct op een pomp of een kraan schroeven d. Deze aansluiting kan op een pomp gedraaid worden met een diameter . Uw sproeikop of spuit heeft binnendraad en past niet op de kraan? De levertijd kan tijdelijk niet getoond worden.


Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts