maandag 21 augustus 2017

Serama kippen info

Daar zou het ontstaan zijn uit het kruisen van Japanse en Maleisische krielen. Bankiva, gewone huis-, tuin- en keuken kippen en de Chabo. Vind serama kippen op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Mits u zelf al een toompje serama kippen heeft. Aangeboden: leuke jonge serama kippen in allerlei prachtige kleuren.

Koop of Verkoop serama kippen op Marktplaats. Serama kippen in de winter? Dit is iets wat wij in Nederland bij het kippen fokken eigenlijk niet gewend zijn. Boekje over het ras SERAMA. Herkomst, huisvestiging, enz.


Een verhaal over rust, knuffelkippen en zuurkool. Door gebruik te maken van. Kijk goed naar de eigenschappen van rassen voordat je kippen aanschaft.


De serama is het kleinste kipje ter werel afkomstig van Maleisië.

Ze zijn supertam en hebben een heel lief karakter waardoor ze heel geschikt zijn als huiskip. Krielkippen rassen informatie. Araucana kriel, , Barnevelder. Meer info op de website van Kasper faunafood:.


Gezonde voeding voor de hele week. Met Goldline serama mix van de Kasper faunafood goldline gunt u uw kippen het beste. Verder uiteraard veel informatie over het dorp, geschiedenis, maar vooral ook . Veel mensen houden van kippen , ook kinderen zijn dol op ze. Echte kleine krieltjes zijn serama , chabo, sebright, baardkriel,.


Ayam Jepun (Japanse kip ) met zijn zijdevederige dieren. Deze mix is geschikt als legvoer voor . Hoge kwaliteit, gratis geleverd en grote collectie. Mijn zwarte kip Ollie, de kleinste en jongste van het stel.


Super bedankt voor de info , al is het nu lastig om bij haar te komen, laat. Helaas zitten mijn serama kippies al bijna weken te broeden dus . Schexnaydep heeft deze kippen mee gebracht uit. Informatie over kippenrassen die op dit moment niet op de kinderboerderij zijn: . Daar kun je alle info vinden die je zoekt en nog veel meer :P .

Maar kunnen kippen en kwartels wel samen in één hok? Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts