dinsdag 24 april 2018

Cato bezuidenhout

In de seniorenwoningen en zorgcentra van Cato zijn wonen, welzijn en zorg onlosmakelijk. Tientallen leerlingen van de Nutsschool in Bezuidenhout verrasten . Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Stichting Cato , locatie Bezuidenhout in Den Haag. Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van 3 . Lees de waarderingen over Stichting Cato , locatie Bezuidenhout in Den Haag en laat zelf ook een waardering achter.


Bekijk de locatie van Stichting Cato , locatie Bezuidenhout in Den Haag op de kaart en lees de waarderingen.

Op oktober is het dertig geleden dat onze locatie Bezuidenhout. Deze week ging een tiental bewoners van Bezuidenhout vergezeld door medewerkers en vrijwilligers op uitje naar het Gemeentemuseum. Het Bezuidenhout is van oorsprong een wijk met veel grandeur. Geniet u ook van de geur en smaak van lekker eten?


Voor onze ouderen roept geur en smaak daarnaast ook herinneringen op van . Cato Bezuidenhout , waar vroeger café-restaurant . Cato is een lerende organisatie en maakt zich op voor de toekomst: het optimaliseren van professionele en liefdevolle zorg. De Haagse zorginstelling Cato heeft grote steken laten vallen bij het opzetten van gesloten psychiatrische afdelingen in verzorgingscentrum .

Aanspreekpunt Cato onbekend. Centrum voor Ouderen of de dichtstbijzijnde iShop. Woonzorgcentra en verpleeghuizen. Spaarwaterstraat bushalte. Jong en ou met de natuur als ontmoetingsplek.


Dit terwijl er een gezellig muziekje . Werken bij Cato betekent werken mét ouderen en vóór ouderen. Verzorgende Ig Niveau in Bezuidenhout. De Doelen vacatures in Bezuidenhout.


Hier wonen ouderen met uitzicht op het prachtige bos. Cato biedt gecombineerde zorg-, woon- en welzijnsvoorzieningen op twee locaties in de stad Den Haag, de Centra Carel van den Oever en Bezuidenhout. De Inspectie concludeert dat Cato , eigenaar van verpleegtehuizen Carel van den Oever en Bezuidenhout de boel weer op orde heeft. Cato (hierna: Cato ), locatie Bezuidenhout te Den Haag.


De inspectie toetste de geboden zorg aan de hand van twee normen binnen het thema. CATO - Zorgcentrum Carel van den Oever (Hoofdlocatie).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts