vrijdag 13 april 2018

Passiebloem snoeien wanneer

De passiebloem is afkomstig uit Zuid-Amerika, in het bijzonder uit BraziliĆ« en Peru. De kruisingen uit de Tacsonia-groep komen uit Colombia. Bij de eerste vrieskou gooi ik over de stompjes wat afgevallen . Passiflora caerulea of passiebloem snoeien passiflora, overwinteren, passiflora vermeerderen door stekken, zaaien, afleggen - Passiflora caerulea: klimplant en.


Hoe en wanneer moet je de passiebloem snoeien ? Natuurlijk kun je de passiflora wel snoeien als je hem te groot vind worden.

De plant kan behoorlijk wild groeien, met . Passieflora caerulea is een snelgroeiende, wintergroene klimplant. Bloeit in de late zomer met exotische, blauwe bloemen. Verzorging in de winter, snoeien.


Passiflora caerulea, de soort voor buitenshuis: Meestal kweekt je die aan een schutting of muur aan een latwerk of aan horizontale draden. Wees niet bang om de passiflora goed terug te snoeien wanneer deze te groot en te wild wordt. De bloemen van de passiebloem of Passiflora zijn een lust voor het oog.


Eenmaal op dreef kan de passiebloem enkele meters per jaar groeien! Stevig snoeien is dus van belang, als u de plant niet door uw gehele .

Dit is de passiebloem die het meest wordt aangeboden door plantenwinkels. Passiflora Als u de passiebloem in de volle grond hebt staan, kunt u deze het. Hoe zit dat bij passiebloemen , weet iemand dat? Er hangen nu aan mijn schutting gelig geworden strengen met gelige droge bladeren eraan. Snoeien : In het voorjaar.


Dode takken terug knippen, de hoofdtak wordt tot . Koop nu de Passiebloem (Passiflora caerulea) v. Tijdens het bestellen kunt u een voorkeursdatum aangeven wanneer u uw. Rob Verlinden vertelt over de prachtig exotische passiebloem. Een echte vlinderstruik en geeft nog. Een kort verhaal over de passiflora ( passiebloem en vrucht) komende weken speciale Passie en.


Is de passiebloem te groot geworden om binnen te zetten? Wanneer en hoe kan ik de passiebloem snoeien ? Dan kunt u de klimplant ook snoeien wanneer u hem naar binnen verplaatst. De Passiflora kun je het beste snoeien in april.


Waarom is kalk goed voor je gazon en wanneer moet je het strooien?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts