woensdag 18 april 2018

Vloer paardenstal

Bij uitstek geschikt als beschermende en steriele vloer voor . De meeste vloeren in een paardenstal zijn gemaakt van beton. Maar we zijn er nog niet over uit (ik tenminste niet) wat we met de vloer. Gladde vloer in stal , hoe te verhelpen?


Paardenstal en urine afvoer?

Speciaal voor stallen en paardenboxen biedt Flexidal verschillende types staltegels aan. De tegels worden van grof SBR of EPDM rubbergranulaat geperst en . Bij vloeren in stalgebouwen denken wij in eerste instantie natuurlijk aan de vloer in de stal van de paarden. Maar ook de vloeren van de koetshuizen en . Heeft u een onrustig paard op stal en slaat deze de muren kapot, dan zijn rubber matten op de vloer en tegen de wanden van uw paardenstal een goede optie . De dikte van de vloer is ondergeschikt aan andere constructieve zaken.


Gaat u een stal bouwen, incl. Antislip rubber vloer op rol voor in de paardenstal.

Met een isolerende rubberen stalmat in de stal liggen uw paarden warmer. In de Bear Wood Webshop online houthandel, vindt u paardenstallen , staldeuren en stalinrichting in elk formaat en voor elk budget! Deze staan bekend om hun lange levensduur, comfort en onderhoudsarme karakter. Waar een (eenvoudige bind-) paardenstal vroeger deel uitmaakte van de meeste.


De vloer van een paardenstal is meestal gemaakt van beton (soms bekleed met stalmatten) en kan worden bedekt met verschillende materialen. Stabimat voor een gefundeerde vloer in de paardenstal. Een kunststof rubbermat met een mes en groef verbinding.


Informatie over bouw en inrichting van een paardenstal. Bij het bouwen van een paardenstal zorg je allereerst voor voldoende ruimte. Kies voor wanden en een vloer met afgeronde profielen, zodat je paard zich niet.


De vloer moet wel aflopen zodat de urine niet onder de staltegel blijft staan. Het beton in een paardenstal moet stroef zijn om uitglijden van de dieren te voorkomen. Afhankelijk van het gebruik laat men de vloer iets . Het gebruik van stalmatten in onder andere paardenstallen is. De paarden stonden op een bed van stro op een vloer van klinkerstenen naast elkaar vastgebonden.


Op zoek naar stevige kunststof planken voor binnen- en buitenstallen? Dant moet je de tand-en-groefplanken van Govaplast hebben.

Opzoek naar de ideale ondergrond voor de stal van uw paarden? Een betonnen vloer zorgt voor een vreselijke puinhoop met het stro en afval van het paard . Het leveringsprogramma van Hebo is zeer uitgebreid en omvat complete vloersystemen voor in de rundveehouderij, intensieve veehouderij en akkerbouw. Concrelit is fabrikant van prefab betonproducten en heeft jarenlange ervaring in de seriematige productie van betonelementen. Last van gladde vloeren in de loopstal en wilt u hier iets aan doen? In loopstallen op bijvoorbeeld melkveebedrijven en in paardenstallen slijten betonvloeren . Tegels, beton, rubberen matten, in de melkveehouderij bestaan veel vloersystemen.


Beton is voor paardenstallen superieur. Het bouwen van een paardenstal in Zuilichem met betonwanden en een antislib betonvloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts