donderdag 26 april 2018

Sokken schapenwol

Nu verkrijgbaar bij Texelana,. Deze Apollo kinderhuissokken met schapenwol , katoen en r. Wollen sokken zijn uiterst geschikt wanneer u last hebt van zweetvoeten. Wol absorbeert vijf keer zoveel vocht als . Je zocht naar: sokken schapenvacht !

Heerlijk warme dames sokken in vrolijke kleuren. Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd . Wol zo Eerlijk geeft je er een gratis Nederlandstalige toelichting bij! Dikke bijna zuiver wollen thermo sokken online kopen bij sokkenmarkt.


Schapenwollen sokken per paar. Binnenzijde gevoerd met wollen schapenvacht ! Als U dan nog koude voeten krijgt .

De elastan is voor het elastiek in het boord! Dit is een ouderwetse wollen sok zoals oma ze van puur schapenwol breide en . Sokken van zuiver wol. En zijn sokken van alleen schapenwol een beetje sterk of heb je daar na een paar keer dragen de gaten inzitten, dan is het ook wat zonde van . Streekhuis Texel levert zachte zuivere schapenwollen producten en. In schapenwol zit lanoline, dat is natuurlijk wolvet. Geitenwollen sok betekent letterlijk sok die van geitenwol gemaakt is, het wordt ook wel.


Het is een extra dikke en warme sok die van schapenwol gemaakt is. Vind wollen sokken op Marktplaats. Hoogwaardige schapenwol elastaan. Voor iedereen een voordeel. U kunt bij ons terecht voor natuurlijke producten van schapenwol voor het hele jaar.


Mooie sokken gemaakt van schapenwol en biologisch katoen. Wol voelt heerlijk zacht aan en laat de huid ademen voor een optimaal comfort! De wintersok van de beste sokkenmaker uit Duitsland.

Prachtige warme sokken van een dikke natuurwitte wol. Klassieke geribde herensok van fijne gedraaide Merino wol. Duurzaam ( lange gebruiksduur) door het gebruik van Polyamide. Via MaAn levert Orthopedie Limburg schaapsvachten, lamsvel en alpacawol verwerkt tot o. Vroeger werden de sokken van schapenwol gebrei meestal door de boerin zelf. SOXS zijn lekkere prikvrije én eco-vriendelijke sokken.


We leveren ze voor man, vrouw, kids en baby in verschillende kleuren labels. Wat zijn de handschoene prachtig en wat zijn ze lekker. Ook worden de sokken niet . Altijd extra voordelig en snel geleverd.


Uw specialist voor veilig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts