maandag 23 april 2018

Tractor museum nederland

Inmiddels zijn er meer dan 2leden en meer dan 3tractoren en een groot. International Harvester, McCormick en Farmall. Welkom ook op onze Museumhoeve.


Het museum is gehuisvest in de oude smederij en werkplaats van de fa. Tractor en Werktuigen Museum Jan Drenthe. Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en Samenwerkingsverband Noord Nederland.

Piet werd geboren op een Ferguson”. Het ouderlijk bedrijf had in Piet zijn jeugdjaren een Ferguson trekker. Deze werd verkocht toen dat bedrijf beëindigd werd . Henk heeft verschillende tractoren en onderdelen in de verkoop, maar ook een eigen. Van Loon Dongen heeft een eigen museum ingericht met Steyr, Lindner en Warchalowski . IHC), waaronder tractoren , zelfbinders, combines, ploegen, maaimachines,.


IHC en veenkoloniale landbouwmachines uit het Museum. Het Museum voor Nostalgie en Techniek in het Brabantse Langenboom is een uniek museum voor jongeren, senioren, dames en heren. Jan en Ina Molenaar uit Berkel en Rodenrijs verzamelen al jaar tractoren van het Amerikaanse merk McCormick.

Met ruim tachtig tractoren. Landbouwmuseum De Laarman op Twitter Landbouwmuseum De Laarman op. Eindelijk na lang verbouwen en zwoegen is het museum open voor het.


De geschiedenis van oude John Deere tractoren komt hier weer . Ieder jaar staat er een andere collectie trekkers en miniaturen in het museum. VVV Nederland - Alle rechten voorbehouden. DOM kan men de mooiste tractoren bewonderen die men ooit . In het Openluchtmuseum komt het verleden tot leven. Een dagje uit voor de hele familie, een zakelijke bijeenkomst of feestlocatie. Nu hebben hij en zijn vrouw Ina (78) er in hun museum aan huis.


In Oud-Beijerland begint een voor Nederland uniek project. Dat de musea in de Nederlandse koloniën in Brazilië tractoren en. Bij gebrek aan toekomstmogelijkheden in Nederland besloten . Traktor Story: Prachtige oldtimer tractoren op unieke locatie - Bekijk reizigersbeoordelingen,. Op een mooi gelegen locatie vlakbij een toeristische attractie van mergelgrotten bevindt zich het tractoren museum. Dat was een Engelse Ferguson, die ik in Nederland op de kop heb getikt.


Heeft Hanenberg nooit gedacht aan een echt tractormuseum ? Ben zelf een groot liefhebber van voertuig- musea , heb er dan ook al.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts